Melyik mòdszerrel érdemes, ajánlott eljutni az egykezes fekvötámaszig? Fegyenccel vagy a Meztelen harcossal?
A fegyencet màr kb 2 ève csinàlom ès nemrèg kezdtem el az emelökaros fekvöt csinàlni.A Meztelen harcosnàl mèg csak elöredölve megy az egykezes,ilyenkor egy normàl tèrd magassàgù szèken van a kezem.
Nektek mi a tapasztalatotok,vèlemènyetek?
2 éve fegyencelsz, és még nincs meg az egykezes?
Próbáld ki a Meztelen harcost és a GTG-t, egyébként mindkettő jó, de Te kicsit lassan haladsz a Fegyencedzéssel.
Sok sùlyfeleslegem volt,mostanàban lett rendbe a kajàlàsom,rendszeresen szemètkedett a jobb vàllam.
Ès màs dolgok is hàtràltattak.
Köszi màr egy ideje megvan a 2.könyv,azòta okè.
A kiìrt kèrdèsre van vmi tipped,javaslatod?
Vagy vmi jò ötleted esetleg tapasztalat ilyesmi?
Szerintem inkább a Meztelen harcossal próbáld.
Fokozatosan egyre nehezebben csináld, ahogy a könyvben is írják. Könnyíteni egyébként még úgy is lehet, hogy jobban szétnyitod a lábad, azt hiszem, ezt nem említik a könyvben. (bár lehet, h. igen, csak elfelejtettem)
mindenképp a Meztelen harcost ajánlom.fél éve feküdtem neki jobban ,és már megy talajon az egykezes.mondjuk lehet valamit szarul csinálok mert jobb kézzel jobban megy az az 1 db. :-)ballal már kevésbé.amúgy pont az 1 kezes fekvő terheli kevésbé a vállaidat.(ha a könyv szerint csinálod).
az erő legyen veled :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!