Diéta és izomvesteség esetén mi a teendő?
Figyelt kérdés
Igen, elszúrtam. Diéta és kevés mozgás miatt a zsir mellett nagy izomveszteség, és gond a felsőtestemmel nincsen na de a combommal nem vagyok elégedett, kicsit löttyedt, "lenyomata" bizony van. A méret ugyan kisebb na de rövidgatyában nem vagyok teljesen elégedett. Mit tegyek? Milyen étrendet javasoltok? Most sokkal többet mozgok, na de mi ajánlott, milyen mozgásforma és mennyi? Jojó mozgás mellett elkerülhető?2013. márc. 1. 12:07
11/15 A kérdező kommentje:
mit ertesz össze vissza valtozgatgat mindent?
2013. márc. 7. 02:07
12/15 A kérdező kommentje:
Egyebkent, 3 kg izom felszedese mennyi idö? Mert most meg eleg keveset eszem, most szandekosan növelem a kcal szamot hetente plusz 100al de meg igy is eleg keveske..
2013. márc. 7. 11:32
13/15 A kérdező kommentje:
Mert ugye felek a jojotol az egezseges dietam utan jött egy lelki trauma es tragikus fogyas lett belöle igy lettem ilyen keves kilo:) Aztan olyanokat olvastam h "koplalas" utan plusz 50 kcal es maris zsirosodas ami nem jönne jol:D szoval kicsit össze vagyok zavarodva. nem tudom lehet nem kene ennyi hülyeseget olvasnom mindenhonnan
2013. márc. 7. 11:34
14/15 dirtboy válasza:
az össze vissza azt úgy értem mint pl a hírességeknél is hogy rá jön az 5perc aztán szálkásít ezerrel,étrend edzés minden.
utána lefogy aztán elhanyagolja az étrendet eszik össze vissza nem edz és vissza hízik.
aztán észre veszi hogy megint zsíros és megint rá jön az 5perc és kezdődik előröl.
hogy 3kiló mennyi idő alatt épül egy nőre nem tudom,még férfiaknál sem lehet semmi biztosat mondani.
15/15 A kérdező kommentje:
neztem tömegelöetrendet nöknek bodybuilderen de mind 60 kgos nökre van. Mit csinaljak?:D
2013. márc. 8. 03:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!