Zolika632 kérdése:
Sustanon 250et kezdtem szurni 5öt szurtam be és abba akarom hagyni kérdésem h mi ilyenkor a teendő a hormonvisszaállitot igyis be kell nyomnom meg van 3 levél zitám is?
Figyelt kérdés
Nemvolt semmi bajom a cuccal egyéb okok miatt akarom abbahagyni mondhatni megbántam h elkezdtem!Érdekel h ha csak simán abbahagyom ilyen adag után is bekéne nyomnom a hormonvisszaállitot és szednem a zitát vagy esetleg nem!A negativ és utálatos kommenteket elöre köszönöm!:)2013. febr. 18. 15:22
1/4 anonim válasza:
Rengetegen koszolnak és nem csinálnak levezetést.A többségnek nem lesz baja utána.De állítólag érdemes,ha már meg vetted vissza állítód.Ha jól emlékszem hcg nevű anyagot szoktak szúrni akik levezetnek.
2/4 anonim válasza:
Milyen okból bántad meg, én nemsoká kezdem majd el?
3/4 anonim válasza:
5 öt???
még szinte el sem kezdett hatni !!!
3 hét kb mire előjön a hatása
inkább a lábaid szedd ne koxot és edzeni járjá naturba!
4/4 anonim válasza:
sokan ott rontanak a sustanonba hogy kúra szerűen tolják pedig a legjobb megoldás az elhúzott kúra 1. hét 1 szuri utána 14 nap múlva 1 következő 28 nap 15 nap múlva és végül 22 nap múlva garantáltan nincs mellékhatás szinte minden megmarad persze edzeni kő keményen kell.és 5 ampulla bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!