Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerdán kellett volna elkezdenem a következő levél tablettát, és én kedden kezdtem el véletlenül. Ilyenkor mi a teendő?
Sziasztok!
Szerdán kellett volna elkezdenem a következő levél tablettát, és én kedden kezdtem el véletlenül. Köszönhető annak, hogy nagyon beteg voltam, sok volt a gyógyszerem és a napokat is már kevertem. Most ugye, ha beszedem mind, a 21-et hétfőn kapom be, nem kedden. Ez oké. De mikor kezdjem el szedni az újabb tablettát? Úgy ahogy előtte kellett volna (szerdán)? Az nem gáz, hogy így 8 nap gyógyszermentes napom lesz? Vagy tartsam be a 7-et és újabban keddtől kezdjem el?
Váhh... soha nem történt ilyen.
Köszi a segítséget!
A szünetet lehet rövidíteni, de semmiképp se hosszabítsd meg, mert nem fog védeni rendesen a tabletta és vagy egy hétig védekezhetsz mellette. Az olyan, mintha kihagytál volna egy szemet. Tarts 7 napos szünetet és kész. Innentől majd keddenként kezded. Kicsit változni fog a vérzésed gondolom, de ezen kívül nem lesz semmi.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!