Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Kiszakadt a gumi, mi a teendő? Esemény utáni tabletta után mikor vehetem be az új levél fogamzásgátlómat? (többi lenn)
A mai nap folyamán voltam együtt a párommal, az óvszer kiszakadt. Nem ment mélyre, mert azonnal vissza is folyt.
Ez előtt fogamzásgátlót szedtem, két hónap szünetet tartok. Most kezdeném újra. A menstruációmat holnapra várom, de ha veszek be holnap reggel esemény utáni tablettát, amikor megjön, nyugodtan kezdhetem az új levél fogamzásgátlót?
Szerintetek terhes lehetek, így?
Rendszeres ciklusnál peteérés ált. a menzesz előtt KÉT HÉTTEL van, a petesejt pedig 24 ÓRÁIG életképes.
Szerinted a menzesz előtt így mennyi az esély arra, hogy teherbe estél?
Kevés.
Bementünk az ügyeletre, elmondtam mi történt. Azt mondták, hogy mindenképpen kell esemény utáni. Bevettem, ma veszem be a következőt.
Ha most megjön, akkor gondolom az a eu. oka. Akkor a következő a kérdés.
Bevehetem az első napon a fogamzásgátlóm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!