Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zabpehely emésztési problémák?

Zabpehely emésztési problémák?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Napi fél kg rizst fogyasztok (nyersen mérve) és mellé 300g zabpehely, így is alig növöget a súlyom, szóval ennyi ch kell. Viszont ennyi kaja, főleg a zabpehely odatesz az emésztésemnek, nincs esetleg valami tipp hogyan tudnám emészthetőbbé tenni a zabpelyhet?

Eddig úgy fogyasztottam hogy ledaráltam szinte por állagúra, bele a fehérjébe és ittam is egyből. Gondoltam rá hogy este bekeverem, berakom a hűtőbe, és reggel fogyasztom el, hátha ahogy megszívja magát, emészthetőbb lesz. Mit javasoltok? Ja, gondolom egy emésztőenzim sem ártana...

2013. jan. 18. 20:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A bennelévő ch miatt fogyasztom, mert rizsből nem tudok annyit megenni hogy hízzak. (napi 600g-ot fogyasztok, nyersen mérve)
2013. jan. 23. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Hogy hízzál.

Hát persze. A világ nagyobb része az elhízás ellen küzd, de mi hízni akarunk.

Ha izomban akarsz fejlődni, akkor ahhoz nem szénhidrátot, hanem zsírt is lehet enni. Rögtön kevesebb probléma, és kevesebb feljövő zsírpárna.

2013. jan. 23. 20:35
 13/13 TappancsMancs ***** válasza:
Ja vegyesebben egyél. A zabpehely csak egy, a rizs meg megint egy. Miért kell pont a zabpelyhet ennyire "erőltetni"? A rizs mondjuk megfelelőbb szénhidrát azt lehet alapnak enni. Zabpelyhet amúgy sem szoktak nagy mennyiségben enni. Egyél még valamennyi kenyeret, tésztát, meg zsíradékot stb.
2013. jan. 23. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!