Én mondjuk nagy szénhidrát ellenes vagyok, én inkább eszem reggelire szalonnát, tojást, kolbászt, zöldségeket. Ennek az az oka, hogy fölösleges a testünket, hasnyálmirigyünket keményítővel terhelni, illetve az egész testünket gluténnal. Egyszerűen nincs igazán értelme. DE kockázata lehet, amit itt nem tudunk megvitatni deee.. érdemes utána nézni.
2012. nov. 9. 13:05
5/15 anonim válasza:
utána fogunk nézni, ha már az a cél:) , hogy egészségesen éljünk.:)
Természetesen cuccal össze lehet hozni alacsony ch-val is. De naturálban lehetetlen egy ilyen forma akármilyen étrenddel is.
2012. nov. 9. 13:34
8/15 anonim válasza:
Beszélnék vele is!
Montez, te építesz testet, hiszek neked. Én nem kérdeztem rá, hogy amúgy mit szúrt.. ugye kényes téma, és igazából nekem mindegy mit csinál magával, nem is szoktam gyakran rá hivatkozni.
2012. nov. 9. 13:36
9/15 anonim válasza:
En zabpelyhet szoktam reggelizni.A nevet nem tudom mert csak annyit ir rajtahogy "fulgi de porumb" ami zabpelyhet jelent.1 kg 9-10 lej kb.(600-700 ft kb)
2012. nov. 9. 13:36
10/15 anonim válasza:
Nekem elhiheted, hogy nem naturál a forma. Én fele ekkora vagyok 27 év edzéssel.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!