Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A zabpelyhet tényleg meg...

A zabpelyhet tényleg meg lehet enni magában?

Figyelt kérdés
Ettem belőle 15 grammot, de valami hihetetlenül undorító. Mellé ízetlen tejsavó proteint ittam, és hát mit ne mondjak, nagyon gáz (remélem nem lesz semmi bajom tőle).

2012. okt. 26. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz, de tegyél hozzá ízesített proteint, azzal tuti.
2012. okt. 26. 19:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Na most nem is az ízen van itt a hangsúly, mert az nem izgat, hanem sokkal inkább azon, hogy ez az emésztésben nem okoz semmi gondot? Gondolok itt hasmenésre vagy akármi.
2012. okt. 26. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
15 gramm? Az nagyon kevés. Kezd a napot mindig 100gramm-al plusz fehérjével. Amúgy a legjobb zabpelyhet a LIDL-ben lehet venni.
2012. okt. 26. 19:28
 4/11 A kérdező kommentje:
edzés után ment 30 gramm tejsavófehérje-koncentrátum és 30 gramm zabpehely kellett volna, de már a fele is több mint sok volt az ízetlen trutyival. Szóval nem lehet belőle gond?
2012. okt. 26. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Már miért lenne hasmenésed. Pláne 15grammtól? Ebből 80-100g a szokásos reggeli emberi adag.
2012. okt. 26. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sietek, akkor a kezembe öntök kis nagyszemű zabpelyhet, és elrágcsálom :D Nem annyira gáz.
2012. okt. 26. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem szabályosan kiüt a zabpehely, annyira nem bírom. A zabliszttől meg múltkor hánytam is.

De megoldottam a problémát, este 200g aprószemű zabot összeöntök 2 dl tejjel, az reggelre bepépesedik és CSAk nyelni kell, rágni nem is:) Persze, ezt hajnali 4:50-kor csinálom és utána 50percre visszadölök még aludni, nehogy visszajöjjön a buszon:)

2012. okt. 26. 19:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát mikor megettem, illetve megittam mellé az ízetlen proteint, akkor elég furcsán éreztem magamat. Most úgy néz ki, hogy minden okés (nem akarom elkiabálni magam). Meg ezekre a zabpelyhekre direkt az van ráírva, hogy felhasználás: müzlibe, kenyértésztába? Vagy a zabpehely az zabpehely, ergo nincs különbség közöttük? Köszi a választ egyébként mindenkinek :)
2012. okt. 26. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Edzés után ne zabot tolj hanem gyors szénhidrátot, pl vitargot, vagy dextrózt ha kevesebb a lóvé. Amúgy én csokis proteint borítok rá és isteni. Kicsit kevesebb vízzel keverem be a proteint és úgy olyan főzelék állagú lesz, várok 5-10 percet amég megszottyad' és isteni. :D
2012. okt. 26. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
azért öntsd fel vízzel, mert magában kissé fullasztó. Majd hozzászoksz.
2012. okt. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!