Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel ízesítsem a zabpelyhet?

Mivel ízesítsem a zabpelyhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés adott, reggelente 100-150g zabpelyhet szeretnék elfogyasztani. Mivel érdemes ízesíteni? Olvastam már olyat, hogy fehérjével, de ez hogyan kivitelezhető? Ha simán ledarálnám és beletenném a turmixba, akkor abban már megállna a kanál, annyira szilárd lenne szerintem. Esetleg összekeverem a turmixot és ráöntöm a zabpehelyre?

Vagy a proteinen kívül még mivel szoktátok ízesíteni? Zabkása is jó?

Előre is nagyon szépen köszönöm, hálás vagyok!

2012. okt. 2. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb elkészítés az, hogyha a zabot beleöntöd egy tálba, elkészítesz egy protein turmixot, és azt ráöntöd, és máris fogyasztható lesz. (Én picit szoktam állni hagyni)

Lényeg, hogy a proteinhez kevés vizet adj, így sűrűbb lesz, nem lesz olyan híg, mint a leves.

Ha olyan ízesítésű a proteined, amihez passzol a fahéj, akkor rakhatsz bele egy keveset, jó kis mellékízt ad neki, én legalábbis szeretem.

Másik variáció, ha ledarálod a zabot, beleöntöd a proteinbe és így iszod, nem olyan sűrű hidd el, de ezesetben a proteinhez több vizet adj.

2012. okt. 2. 15:32
 2/3 Sznofru ***** válasza:
Zabpehely megszívja magát, áztatni kell előtte. Én shakerbe beleteszem, akár fehérjével, de gyümölccsel is tökéletes, vagy 100%-os keserű kakaóval. Hogy mennyire híg az a víz mennyiségétől függ. Ha megáll benne a kanál, akkor tegyél hozzá plusz vizet :-)
2012. okt. 2. 18:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! :-)
2012. okt. 3. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!