Mivel ízesítsem a zabpelyhet?
Sziasztok!
A kérdés adott, reggelente 100-150g zabpelyhet szeretnék elfogyasztani. Mivel érdemes ízesíteni? Olvastam már olyat, hogy fehérjével, de ez hogyan kivitelezhető? Ha simán ledarálnám és beletenném a turmixba, akkor abban már megállna a kanál, annyira szilárd lenne szerintem. Esetleg összekeverem a turmixot és ráöntöm a zabpehelyre?
Vagy a proteinen kívül még mivel szoktátok ízesíteni? Zabkása is jó?
Előre is nagyon szépen köszönöm, hálás vagyok!
A legegyszerűbb elkészítés az, hogyha a zabot beleöntöd egy tálba, elkészítesz egy protein turmixot, és azt ráöntöd, és máris fogyasztható lesz. (Én picit szoktam állni hagyni)
Lényeg, hogy a proteinhez kevés vizet adj, így sűrűbb lesz, nem lesz olyan híg, mint a leves.
Ha olyan ízesítésű a proteined, amihez passzol a fahéj, akkor rakhatsz bele egy keveset, jó kis mellékízt ad neki, én legalábbis szeretem.
Másik variáció, ha ledarálod a zabot, beleöntöd a proteinbe és így iszod, nem olyan sűrű hidd el, de ezesetben a proteinhez több vizet adj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!