Ha rakok a shakerbe vizet akkor akkor nem lesz csomós a protein+zabpehely?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 18:55
1/8 anonim válasza:
Ezt magyarázd el jobban. Úgy érted, hogy beleteszel előre mindent és úgy viszed, vagy úgy hogy nem viszed sehová, csak először a vizet töltöd bele? Vagy hogy?? :)
3/8 A kérdező kommentje:
Kávédarálóban ledarálom a zabpelyhet aztán bele a shakerbe(alá rakom a proteint hogy ne ragadjon le az aljára)Végül megy rá egy kis víz fél liter kb. Reggel szoktam ezt a módszert használni mert gyorsabb meginni mint kanalazni. Jah és mindig vannak benne ilyen nagyobb darab összeragadt zabpehely csomók.:/
2012. nov. 22. 19:05
5/8 anonim válasza:
Zabpehelycsomók mindig lesznek, de alulra tedd a vizet.
6/8 anonim válasza:
Ha alulra megy a por, hajlamos beragadni a shaker alja és fala közti résbe (igaz, hogy derékszögű, de akkoris), és olyat is szokott, hogy valamiféle hidratációs réteg képződik a poron, és leszigeteli a vizet:D És hiába rázogatom, úgy marad. Viszont ha el kell vinnem, akkor én is alulra rakom a porrészt, de mielőtt beleöntöm a vizet, kupakostul fejjellefele állítom, hogy az alja kitisztuljon. Majd félig vissza, óvatosan a vizet, és mint az őrült, rázom.
8/8 anonim válasza:
Első a folyadék rá a por és a dara. Ha nem vagy megelégedve, akkor használj mixergépet ne csak rázd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!