Melyik a legjobb fehérje táplálékkiegészítő úgy 15ezer Ft-ig/hónap arányban?
Illetve hogyan tudnám fejleszteni hogy többel tudjak nyomni fekve,mivel valahogy nem akarok fejlődni de csak ebben,régebben 80-nal szériáztam most elkezdtem egy pár hete edzeni de a 60kg már sok és nem nagyon tudom felfele tornázni a súlyt?
Ha izomnövekedést szeretnék elérni ,az baj ha heti 3-4 edzésből az egyikbe beleraktam egy 30perces kardio-t? Bemelegítésnél mindig szoktam 5-10 percet kardiozni de amikor lábra edzek akkor edzés végén egy 30 perces kardiot csinálok.
Legyen tömegnövelő étrended. Edzés után mehet fehérje, de kell hozzá gyors ch is, pl dextróz.
Egyébként szerintem a legjobbak: whey c6, Stillmass 6:3:1, Optimum nutrition standard gold, peak whey fusion.
Protein esetében a legjobb protein az (whey esetében) ami tartalmaz hidrolizátumot, plusszban hozzáadott EAA vagy BCAA, vagy glutamint. Tehát magas az EAA tartalma. Nem tartalmaz hozzáadott szénhidrátot. Amennyiben ezek alapján nézzük a termékeket akkor:
HiTec - Whey C6
Peak - Whey Fusion (ez a két termék mindenben ugyan az, csak a dobozon lévő papír más).
Stillmass - Whey 6:3:1
Optimum - 100% gold standard
Izomnövekedés alapja a megtervezett étrend, és megfelelő edzés intenzitás.
Kilehet próbálni a lassú ismétléses módszert. Vagy is a maximális súly 30%-ával végezd a gyakorlatot úgy, hogy a csúcsösszehúzódást 6 másodpercig kitartod. 3 sorozatot végezzél.
Felsorolás jelleggel pár tápkieg., ami az izomnövekedést stimulálhatja:
Az AKG is elősegíti az izomnövekedést, mivel glutamint termel. Amennyiben ezt creatin monohidráttal kombinálva szednéd, akkor a tested foszfát tartalmát növelve elősegíted az izomfehérjeszintézist.
A HMB napi 3g szedésével egyértelműen izomnövekedést generálhatsz.
Az izomszöveteink két fehérjéből épülnek fel, és a két fehérje összetevője a BCAA. Az is tény, hogy EAA-kal egyszerre adagonként minimum 10-15g mennyiségben ideális izomfejlesztő.
Glutamin, ami stimulálja az izomépítést.
CLA Napi 4-5g a növekedést serkenti, a nitrogén visszatartást javítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!