Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Protein mellé milyen második...

Protein mellé milyen második táplálékkiegészítő mehet?

Figyelt kérdés

16/F vagyok. Étrendem van és súlyzós edzéseket végzek heti 5 alkalommal. Edzés után iszom egy adagnyi fehérjeturmixot (BioTech Nutrion gold) és esténként még egyet lefekvés előtt.

Milyen kiegészítőt ajánlanátok másodiknak? A kreatinról tudom, hogy fontossági sorrendben egyáltalán nem az első, ahogy sokan hiszik. Aminosavakon gondolkozom, de még kezdő vagyok és nem látom jelentősségét annak, hogy aminosavat használjak.

A Növekedési hormon fokozók csak a piac legnagyobb átverése, tömegnövelőt meg nem akarok szedni.

Mit ajánlotok?

2012. nov. 10. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A legfontosabb egy jó multivitamin. Edzés utánra pedig protein + gyors ch (vitargo, dextróz, stb). Tehát pl ch az kellene edzés után a protein mellé, ha tömegelsz.

A kreatin ilyenkor szerintem fontosabb, mint a plusz aminosavak, de megoszlanak a vélemények. Szálkásításnál már egyértelműen előtérbe kerül a bcaa, HMB, és a glutamin is.

Én még használok edzés előtti energizálót is, NO Explode 2.0, de sok jó van. Jól pörget edzés alatt.

Tesztoszteron optimalizálót 30 éves kor alatt felesleges használni, pénzkidobás.

ja, és este ne gyors fehérjét egyél (nitro gold), hanem sovány túrót, mert ebben van lassan felszívódó fehérje, a kazein, ami ellátja az izmokat fehérjével éjszaka. Kis proteinnel azért ízesítheted.:)

2012. nov. 10. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha van étrended akkor nincs is szükséged tömegnövelőre, mert az csak arra való hogy a hiányzó kalóriákat pótold belőle semmi szteroid vagy ilyesmi, az amino-ból max bcaa kellhetne edzés közbenre, de egyébként ez a sorrend

1.fehérje

2. Multi

3. Halolaj

4. Kreatin

2012. nov. 10. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:
A multivitamin az fontosabb, mint a fehérje tápkieg, mivel azt kajából is be tudod vinni. Elegendő vitamint pedig nem.
2012. nov. 10. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben 16 évesen még nem szednék stimulánsokkal telirakott edzés elöttit, ugyhogy ottvan pl a mutant pump, nagyon jókat irnak róla és stimuláns mentes
2012. nov. 10. 13:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Oké, tehát másodiknak multivitamin. A multivitaminok közül melyik terméket ajánlanátok? Linkelnétek is? BioTech márkában melyik a legjobb multivitamin?
2012. nov. 10. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
legjobban szerintem a pak-ok érik meg, és nem muszály a biotech-hez ragaszkodni de ha nagyon akarsz akkor brutal pak, mondjuk ennél olcsóbb és többet tud a scitec multi pro, a legeslejobb viszont az animal pak
2012. nov. 10. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Biotech-től a Vitabolic. De ennél jobb a scitec Multi pro, Scitec Mega daily one, California fitness training pak, ISS pak.
2012. nov. 10. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
ja, igen a brutal az jó.:)
2012. nov. 10. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:
A multivitaminnál azt kell eldöntened egyszerre egy nagy adgot szeretnél bevinni, vagy napi 2-3 alkalommal kevesebbet.
2012. nov. 16. 06:37
 10/11 A kérdező kommentje:
És az mitől függ? Izomtömeg-növelés a cél!
2012. nov. 16. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!