Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasizomra milyen gyakorlatok jók?

Hasizomra milyen gyakorlatok jók?

Figyelt kérdés
elkezdtem felülésezni beszeretném kockásítani a hasam nem vagyok jártas annyira benne tudnátok ajánlani konkrétan hasra gyakorlatokat?! olyanok irjanak akik csinálják is ...

2013. jan. 18. 07:21
1 2 3
 11/23 SSanchez ***** válasza:
Nem, amikor szálkásítasz izmosodni nem fogsz, ott csak magas fehérje bevitellel megelőzzük az izomvesztést, izmosodáshoz tömegnövelő étrend kell.
2013. jan. 18. 08:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Olyan nincs, hogy egyszerre izmosodsz és zsírt adsz le:

Egyszerre nem lehet naturálban izmot felszedni és zsírt leadni, mert energetikailag különböző étrend szükséges hozzá. Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell, ami kalóriapluszt jelent, a zsírleadáshoz pedig szálkásító diéta, ami kalóriadeficitet jelent a napi energiamérleg szempontjából. Tehát el kell dönteni, hogy mi legyen előbb.

Előbb tömegnövelő étrenddel és súlyzós edzéssel kellene izomtömeget növelni, majd később szálkásító diétával leadni a fölösleget.

2013. jan. 18. 08:21
 13/23 A kérdező kommentje:
és milyen kajákat ajánlasz ?
2013. jan. 18. 08:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

mintaétrendek: [link]

2013. jan. 18. 08:23
 15/23 SSanchez ***** válasza:
Kerüld a cukrokat, én a sok gyümölcsöt is kerülném. Teljes kiőrlésű kenyér, barna rizs, sovány hús, krumpli..mivan még, zöldség. De ez csak ilyen felsorolás, gondosan megtervezett étrend kell:)
2013. jan. 18. 08:24
 16/23 A kérdező kommentje:
okés köszi a válaszokat és a segítséget ment a pontozás mindenkinek ;)
2013. jan. 18. 08:26
 17/23 SSanchez ***** válasza:
Kolléga tömegnövelőt írt neked én inkább a szálkásítás témára válaszoltam, döntsd el te mit szeretnél először, gondolom szép hasizmokat, először tömegelj, lehet nem fog annyira látszódni, de ha leadod a felesleget f@sza lesz.
2013. jan. 18. 08:26
 18/23 A kérdező kommentje:
okés köszi rendesek vagytok :D majd irok ha alakulok :d
2013. jan. 18. 08:28
 19/23 SSanchez ***** válasza:
segítünk amiben tudunk
2013. jan. 18. 08:29
 20/23 A kérdező kommentje:
fészed van ? csak ha további tanács kellene :)
2013. jan. 18. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!