Hasizomra milyen gyakorlatok jók?
Én hasprést végzek és függeszkedve lábemelést. A felülés elég gerincgyilkos, főleg, ha nem padon végzed.
A hasizomgyakorlatokkal erősítheted az izmokat, de arra kevés, hogy látszódjon is. Ha van rajta zsír, akkor nem fogsz kockákat látni, mivel alapból mindenkinek kockás a hasa, csak eltakarja a zsír. És mivel NINCS helyi zsírégetés, így felüléssel nem tudod onnan lefogyasztani a hasad! Ahhoz, hogy láthatóvá váljanak a kockák, alacsony testzsírszázalék is kell, azt pedig szálkásító diétával és aerob edzéssel érheted el.
háth nemvagyok vastag az köztudott máskor abahagytam a felülést pedig már kockás volt elég jo volt de felhiztam egy tizest és eltüntek nah meg persze abahagytam a hasazást
hasprést azt csinálom szerintetek akk diétázzak 170 vok és 60-62 kg letudom vinni a sulyom mer nem nagy étvágyú vagyok szval az könnyű 2 hét és leviszem magam 55 re de akkor nagyon vékony leszek és nembiztos hogy a hasamrol megy le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!