Ti télre milyen tömegnövelő stackek-et állítottatok össze?
És egyben milyen reményeket fűz ehhez az időszakhoz??
Miből áll a stacke-tek stb... stb..!
Csak,hogy beszéljenek a témáról!:)
Mindenki tápkiegetől várja a csodát, pedig:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Mellé csak multivitamin kell és edzés utánra tejsavóprotein + 50 g gyors ch. Ennyi.:)
igen igen sokszor olvastam is tudom is de lehetőség/körülményyeknél fogva hosszútávon nem tudom 100%-ra megteremteni az étrendemet,de így is próbálom kihozni belőle a maximumot! ezért is hagyatkozom leginkább a kiegekre :) :D
+a kérdés eredete a témával kapcsolatos kíváncsiság, és foglakozás :)
Tömegnövelő étrend, pontosan kiszámolva, de kiegészítőkből:
-Tejsavóprotein
-Gyors ch edzés utánra
-Animal Pak
-Hot Blood
-Kreatin monohidrát, Lglutamin, BCAA :)
ugyan az eddigi sok olvasottak alapján a kb 27 éves edzésmultaddal kétlem ,hogy túl sok korlátod lenne még ilyenkor is, cél mindig kell ,hogy legyen :) és ha kérdezhetem jelenleg méretekbe arányogba ,hogyan állsz??
ma 14:56
ha így csinálod ,ahogyan leírtad szerintem garantált a siker , kiszámoltad,hogy az értended menmnyibe van kb 1 hónapra és ha igen leírnád kérlek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!