BioTech-ben vettem először Proteint és tömegnövelőt és ott az eladósrác mondta, hogy ne tejjel, hanem vízzel keverjem a porokat, mert a tej nem olyan jó higításban, mint a víz. Ez télleg így van?
Azt ráírják, hogy a puhapocsok is igyák valamivel és így több fogy.
De csak edzés után igyál tömegnövelőt, napközben nem ajánlott gyors szénhidrát tartalmú cuccokat iszogatni!
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.
Tej lassítja,rontja a felszívódást,emellett nem kívánatos anyagokat -tejcukrot,tejzsírt- is viszel be a szervezetedbe.
Tömegnövelőt meg valóban csak edzés után célszerű inni, ugyanis a benne lévő egyszerű szénhidrátokra csak edzés után van szükség. Ha napközben is szükséged van turmixra, az étrended kiegészítése végett, az inkább zabpehely+protein legyen. :)
hát megmondom őszintén, hogy nem edzettem, mer az eladósrác írt egy lapot a botlban, hogy igy csináljam:
reggeli
shake(ugye ez a tömegnövelö)
ebéd
uzsonna
Shake(tömegnövelö)
vacsora
és minden edzés után a protein
szóval akkor ez nem teljesen jó így?:/
normális eladó írásomat akkor vissza szívom
nem egyáltalán nem jó de örülnek azért egy termék névnek is csak hogy biztos legyen hogy tömegnövelőről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!