Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét vegyek 10000Ft...

Milyen fehérjét vegyek 10000Ft-ból?

Figyelt kérdés
10-12 000-rem van, vmi fehérjét szeretnék venni, és veszek mellé szőlőcukrot v. maltodextrint, kreatinom pedig van, gondolkoztam a power proteinen, de sok rosszat olvastqm róla, h puffaszt, meg szinte csak szója..Tejsavó milyen jönne ki ebből? bodybuildingbolt.hu-ról fogok sztem rendelni, elég olcsónak tűnik, 2 éve edzem 18/F
2012. dec. 26. 19:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/140 anonim ***** válasza:
Montez te milyen szemét vagy. Csinálsz egy ilyen kamu weboldalt, csak azért hogy kiszúrj szegény kérdezővel. Csalódtam benne:D
2012. dec. 26. 23:03
 42/140 anonim ***** válasza:
Ez a téma gyöngyszem! :))))))
2012. dec. 26. 23:06
 43/140 anonim ***** válasza:
100%

Megválaszoltam már 9ezer kérdést, de ilyet még nem láttam bakker.

Már tápkieg cégem is van.:) jó is lenne.:)

2012. dec. 26. 23:15
 44/140 anonim ***** válasza:
Montez folyton szerénykedik. Most is letagadja, hogy övé Anglia legnagyobb tápkieg. gyártó cége
2012. dec. 26. 23:19
 45/140 anonim ***** válasza:
88%
Holnap meg kinézek Dunakeszire és megveszem a Scitec-et. Nehogy már az ne legyen az enyém.:)
2012. dec. 26. 23:24
 46/140 A kérdező kommentje:
[link] Ez magától értetődő, itt egy kis bevizsgálás.. , most tudom, h jön 1 névtelen 1 mark 1 montez 1 csillámfasznáci válasz majd, h védje, de tudom, h ukülön külön te egyedül fogsz küldözgetni, és tudom, h menteni próbálod magad, de most kivételesen lehet több lesz a névtelen kommentelő
2012. dec. 26. 23:28
 47/140 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a kategória toplistát. Na az mind én vagyok.

Majd jön később dirtboy, de ne dőlj be, ő is én vagyok.

Sok személyiségem van és pár boltom.

Van még eladó fakequetion250-es cuccom. Az hozza a tömeget és wash is árul szunnyadóizomstimulátor2000-et. Ja, de Wash is én vagyok. Na, mindegy, ezek brutál cuccok, ezt vegyél.

2012. dec. 26. 23:38
 48/140 A kérdező kommentje:

Egyértelmű akinek van esze észre veszi, h csak reklámozod a termékeidet, de összeállítok egy kis bizonyítékot:

Montez válasza:

onnan vpx syngex, nitro pure whey gold, twinlab whey fuel, Scitec 100% whey.

amúgy: [link]

[link]

Elküldted ezt aztán gondoltam, felvállalom véleményem, és udvariasan visszautasítom, egy kis bizonyítékkal spékelve.:

A kérdező kommentje:

Ilyen oldalakról biztos, h nem rendelek! Legyetek szívesek, normális oldalakról linkelni, köszönöm

[link]

Erre te 2 különböző accounttal írtál 2 teljesen ugyan olyan szöveget, ugyan olyan írási elemeket használva, tökéletes a helyesírásod, és ugyan azokat a szavakat használod:

mark003 válasza:

Mond csak mi bajod ezzel az oldallal? A Scitec cuccok jobbak szerinted? Azért mert szép dobozban van, és reklámozzák? Vegyed akkor azt dupla áron.

Csillámfasznáci válasza:

Mi baj van azzal az oldallal? Félsz, hogy protein helyett egy kakával teli tégelyt kapsz? Komolyan nem értem...

ebben a kettőben egyértelműen látszik, h 1 személytől származik.

ezek után jött Montez védve gyorsan a termékét

Montez válasza:

Kérdező, tiszta hulye vagy. Pont azzal kezdtem, hogy az általad preferált oldalról mi a jó. Azt nem láttad bakker??

ez után a legkönnyebben felismerhető reklám, talán ha ezt nem írod nem buksz le:

SSanchez válasza:

Ne is fogadd ám meg a tanácsokat hülyegyerek..Ott a stillmass, amit Montez linkelt, az baromi jó, egyik legjobb protein és ki is jönne a pénzedből...Ne kérj tanácsot, ha nem fogadod meg.

jött a következő kamu, ami ismét ugyanabban a percben volt, ezen is simán látszik, h reklám, próbálod rejtve, talán én is így csinálnám:

Ezek azért eléggé elterjedt, bevált oldalak. Én is olvastam a cikket, sőt láttam a bbtv részt is. A lényeg az, hogy csak hivatalos tápkiegboltból vegyél, ezek pedig azok. A cikka vaterás szemétre vonatkozik.

Rendelj inkább pár levél Naposimot, az sokkal megbízhatóbb és egyél hozzá párizsis zsemlét. Mégis mi a bajod azzal az oldallal?

ismét egy kamuval spékelted, aztán, mint végigolvasva visszajeltkezve Montez accountodba, írtad, h "Ki áll a ló túl oldalán?" mint aki jól végezte dolgát, de én nem bukom be a sok kamu sz..odat, esküszöm akárkit kérdeznék meg, aki komolyabban veszi a testépítést, nem ismerné a termékedet..(NEM AZT MONDOM, H TIÉD A TERMÉK,hanem, hogy TE TETTED FEL NETRE ÉS BŐSZEN KERESED RÁ A VEVŐKET)

Voltak több kérdések is erről az oldalról a termékekről, elvileg a tejsavónak mindenhol ugyanolyan a sűrűsége:

"A Myprotein nevű fehérjét (5kg) hol lehet megbízható forrásból beszerezni, magyarországon?"

Válaszok, jött wash meg montez:

Én már rendeltem, ők megbízhatóak, könnyen lehet, hogy a vaterás is, de én nem tudok megbízni bennük. Futárszolgálattal szállítanak.

Myproteint is, és mást is (: A Myprotkó jó volt, egyszer régen vettem Naturás natúr tejsavót, ez ugyanez, csak a szemcsesűrűség kicsit más, és ugyan natúrban sincs olyan rossz íze, de az 5. kiló végére igencsak megunja az ember :D De kedved szerint ízesítheted.

Esetleg a Stillmasst nézd még meg.

tehát ennek a tejsavónak más a szemcsesűrűsége? na miért? HÁT A TEJCUKOR, itt a hunyó, na szevasz, bebuktad haver!!!

2012. dec. 26. 23:52
 49/140 anonim ***** válasza:
www.cdn.memegenerator.net/instances/400x/27997415.jpg
2012. dec. 26. 23:54
 50/140 anonim ***** válasza:
100%
Te egy zseni vagy, gratulálok.:)
2012. dec. 26. 23:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!