Kapd meg zolika kérdése:
Mikben van, mik tartalmaznak lassú valamint gyors felszívódású fehérjét? Nem tudom hova soroljam a rizst, tojást, tejet, sajtot, halat stb. Milyen egyéb fehérjaforrások vannak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 20:16
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A rizs az inkább ch forrás!
Tojás: közepesen gyors felszívódó.
Húsok: lassan felszívódóak, de a hal még a leggyorsabb köztük.
Sajt, túró: lassú felszívódású fehérje forrás.
Tej=kuka (egyébként van benne lassabb-kazein és gyorsabb-tejsavó fehérje is, de a zsírtartalom lassíthatja!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!