Milyen fehérjét vegyek 10000Ft-ból?
Figyelt kérdés
10-12 000-rem van, vmi fehérjét szeretnék venni, és veszek mellé szőlőcukrot v. maltodextrint, kreatinom pedig van, gondolkoztam a power proteinen, de sok rosszat olvastqm róla, h puffaszt, meg szinte csak szója..Tejsavó milyen jönne ki ebből? bodybuildingbolt.hu-ról fogok sztem rendelni, elég olcsónak tűnik, 2 éve edzem 18/F2012. dec. 26. 19:46
81/140 anonim válasza:
Am figyeljetek, montez ( vagyis én) 27 éve eszik tápkieget, ha mondjuk ugy számolunk hogy reggel zabhoz 1 edzés után 1,5 szőlőcukorral és este 0,5 adag akkor durván egy 2,3 kilós fehérje fogy el nála havonta akkor eddig életében kb 745 kiló fehérjét vett, ennyiből már lehetne tápkieg boltot nyitni :)
82/140 SSanchez válasza:
Ne tereld a témát, most a bimbónál tartok.
83/140 anonim válasza:
Még több is elfogy, de így utánaszámolva jó sok pénzem benne van.:)
84/140 anonim válasza:
Hallod, conspiracy keanu, akkor azt is talald mar meg, ahol azt irom, hogy engem megvisel a tejcukor mar egy bogre tejnel is, de az 5 kilos myprotko fogyasztasa soran ilyet nem tapasztaltam. meg hogy hany evig tanultam kemiat, minek tanulok jelenleg, mi Montez szakmaja, es rajossz miert bizunk meg ezekben a bevizsgalasi eredmenyekben. Meg esetleg 2 evre visszamenoleg a valaszaimat a szex es ezoteria rovatokban. (az ezoban lenne karriered :D). meg azt, hogy ez elott mi volt a legtobbet ajanlott termek (vpx syngex), csak aztan ratalaltunk erre, es mivel eszervekkel belathato, h kivetelesen jo es olcso termek, be is latta a nep, igy ezt ajanljuk, ilyen egyszeru. ebben az orszagban muszaj ramenni az olcsosagra a marketing helyett.
85/140 anonim válasza:
És ráadásul az én bimbómnál, vagyis a tiédnél, vagyis Montezénél :)
Na most bele gondoltam hogy néznétek ki az én melleimmel :D:D:D
86/140 SSanchez válasza:
Mutass róla képet, mert a sok izomtól nem tudok lefelé nézni és nem látom a cickót:)
87/140 anonim válasza:
Arra már nem kellene gyúrni, mindig feszes.:)
88/140 SSanchez válasza:
Én vagyok a focista én, ez a névtelen hastáncosnő pedig a kis szexmániás én, Montez a testépítő én. Wash az meg a hajszálam.
89/140 anonim válasza:
Hastáncosnő? Más ipart űzök, kikérem magamnak, nekem a rúd áll jól a kezemben :D
És tény, hogy nekem mellre nem kell gyúrni, annak keménységét feszességét máshogy oldottam meg :)
90/140 SSanchez válasza:
Igen, több rudat fogtam, mint kilincset. Bőrfeszesség titka, 30-40 g tyúk kaksit felkenünk 30 percig rajta hagyjuk és spaklival levakarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!