Milyen fehérjét vegyek 10000Ft-ból?
Ja, hogy már szexmániás is vagyok , azt aaa, dehát akkor ti is azok vagytok :D De most akkor ha én szexelek ti is, nem ?:D
Teljesen mindegy már milyen rúdra gondolok ezek után , és nem kentem semmi pakolást a cickómra, a Kárász megoldotta :D
Montez harcművész énje (azaz én) befejezve a meditációját meglátva ezt a kérdést nagyon jót mulatott. Igazából ti még nem ismeritek az igazságot, mint. Egész eddigi hittünk, hogy egy élő organizmus különböző énjei vagyunk téves feltételezés volt. Az igazság az, hogy az egyetlen valódi személy itt Montez, aki minket programozott és egy számítógépes szerveren futunk egy olyan komplex szoftveren amely teljes virtuális valóságot generál. Feladatunk, hogy Montez üzleti érdekeit szolgáljuk a gyakorikerdesek.hu sport rovatában minden egyéb tevékenységünk az oldalon csak a megfelelő álcát hivatott biztosítani.
Sajnálatos módon a kérdező lebuktatott minket ezért a lehető leggyorsabban ki kellett volna iktatni ami nem sikerült nélkülem, azonban jó munkát végeztettek a nevetségessé tételében, így senki nem fogja komolyan venni, tehát Montez üzleti birodalma nem szenved kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!