Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét vegyek 10000Ft...

Milyen fehérjét vegyek 10000Ft-ból?

Figyelt kérdés
10-12 000-rem van, vmi fehérjét szeretnék venni, és veszek mellé szőlőcukrot v. maltodextrint, kreatinom pedig van, gondolkoztam a power proteinen, de sok rosszat olvastqm róla, h puffaszt, meg szinte csak szója..Tejsavó milyen jönne ki ebből? bodybuildingbolt.hu-ról fogok sztem rendelni, elég olcsónak tűnik, 2 éve edzem 18/F
2012. dec. 26. 19:46
 91/140 anonim ***** válasza:
De ugye fém rúdra gondoltál? :)
2012. dec. 27. 10:08
 92/140 SSanchez ***** válasza:
Van amelyiket bőrrel vonják be, hogy ne csússzon.
2012. dec. 27. 10:11
 93/140 anonim ***** válasza:
Na kosz.
2012. dec. 27. 10:14
 94/140 anonim ***** válasza:

Ja, hogy már szexmániás is vagyok , azt aaa, dehát akkor ti is azok vagytok :D De most akkor ha én szexelek ti is, nem ?:D

Teljesen mindegy már milyen rúdra gondolok ezek után , és nem kentem semmi pakolást a cickómra, a Kárász megoldotta :D

2012. dec. 27. 10:16
 95/140 SSanchez ***** válasza:
Nem a Hajdú?
2012. dec. 27. 10:21
 96/140 anonim ***** válasza:

[link]

Montez harcművész énje (azaz én) befejezve a meditációját meglátva ezt a kérdést nagyon jót mulatott. Igazából ti még nem ismeritek az igazságot, mint. Egész eddigi hittünk, hogy egy élő organizmus különböző énjei vagyunk téves feltételezés volt. Az igazság az, hogy az egyetlen valódi személy itt Montez, aki minket programozott és egy számítógépes szerveren futunk egy olyan komplex szoftveren amely teljes virtuális valóságot generál. Feladatunk, hogy Montez üzleti érdekeit szolgáljuk a gyakorikerdesek.hu sport rovatában minden egyéb tevékenységünk az oldalon csak a megfelelő álcát hivatott biztosítani.

Sajnálatos módon a kérdező lebuktatott minket ezért a lehető leggyorsabban ki kellett volna iktatni ami nem sikerült nélkülem, azonban jó munkát végeztettek a nevetségessé tételében, így senki nem fogja komolyan venni, tehát Montez üzleti birodalma nem szenved kárt.

2012. dec. 27. 10:22
 97/140 anonim ***** válasza:
Ez mekkora..) A harcművész énem jól nyomja a pojént.:)
2012. dec. 27. 10:25
 98/140 SSanchez ***** válasza:
Azt hittem a gruppenből ez az én egyedül "informatikus". Amúgy igen, én programoztalak téged, te csak egy gép vagy, ami nem érez, főleg nem a hideget -10 fokig.
2012. dec. 27. 10:25
 99/140 anonim ***** válasza:
nem volt szimpatikus a Hajdú, mert ő kézrátétellel feszesít és nagyobbit , de ha gondolod , megadom a számát, segít a méretproblémáidon :D
2012. dec. 27. 10:26
 100/140 SSanchez ***** válasza:
Ha nekem méretproblémáim vannak, akkor neked is:) Egyek vagyunk.
2012. dec. 27. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!