Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges?! Vagy tudtok jobb...

Lehetséges?! Vagy tudtok jobb fehérjét hasonló áron, esetleg kevesebbért?

Figyelt kérdés
[link] hogy 100% os fehérje???
2012. dec. 24. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez elírás szerintem, a bodybuilding.com màr màst ír
2012. dec. 24. 22:09
 2/9 dirtboy ***** válasza:

ha megnézed ez sem 100%osra van írva mert azt írja hogy 50g protein van 1 adagban és ha jól látom akkor 4oz egy adag az pedig azt jelenti hogy 44%os.

remélem csak elírás mert a 44% nevetségesen alacsony egy fehérjéhez képest.

2012. dec. 24. 22:11
 3/9 dirtboy ***** válasza:
bizony bizony,totál rossza az amit linkeltél,másik oldalon nézd az összetevőket.
2012. dec. 24. 22:13
 4/9 A kérdező kommentje:
jójó kösz iés tudnátok ajánlani jobbat vagy ez megfelel? tömeget növelnék
2012. dec. 24. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér én is kiakarom majd próbálni.Jókat írnak róla nagyon meg a reklám arca Kai Greene,olyan gagyi nem lehet.

[link]

2012. dec. 25. 09:50
 6/9 dirtboy ***** válasza:

Szabosz

nem hiszem el hogy ezt a kai green dumát beveszi valaki,hitetlen milyen naív emberek vannak a világon.

ha marha proteint akarsz akkor

[link]

egyébként meg inkább tejsavót ajánlok pl vpx syngex vagy stillmass 6:3:1

2012. dec. 25. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem arra céloztam,hogy attól a marha proteintől nőt ekkorára:).Csak ha a nevét adta hozzá gagyi nem lehet.Michael Jordan sem wink cípőt reklámozót:.De csomó más példát is mondhatnék a világ szintű sportolók nagy márkákhoz adják a nevű mint pepsi,nike stb.
2012. dec. 25. 13:32
 8/9 dirtboy ***** válasza:

pedig úgy hangzott,én meg pont leszarom ki mihez adja a nevét mikor milliókat kaphat érte,én inkább az összetevőket nézem nem azt hogy kinek a neve virít mellette.

neked is azt kéne tenned.

2012. dec. 25. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Marha proteinről amíg a fitbuilderen nem olvastam nem halottam.De jókat írnak állítólag sok kreatin van benne 0% zsír,23g fehérje nekem jó terméknek tűnik izom építéshez.Azért írtam egy próbát meg ér meg a reklám arc miatt aki persze minden mást nyom még mellette.Asztán lehet nincs tényleg olyan jó mint a tejsavó.Majd ha kipróbálom kiderül.Amúgy igazad van dirtboy,hogy az összetételt nézed.Az is lehet,hogy befürdők majd ezzel a termékkel:).
2012. dec. 25. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!