Milyen fehérjét vegyek 10000Ft-ból?
A kérdező kommentje:
megtudnád mutatni a hivatalos oldalát a myproteinnek? a hivatalos bevizsgált eredményeket?
ÉS TE MEG TUDNÁN MUTATNI A POWER PROTEIN HIVATALOS BEVIZSGÁLT EREDMÉNYEIT?
cSAK AZÉRT KÉRDEZEM, MERT A KÉRDÉSEDBEN EZT TETTED FEL.
TUDNÁL NEKEM VÁLASZOLNI ARRA, HOGY A SZÓJA PROTEINTRŐL AZON KÍVŰL HOGY PUFFASZT MÉG MIT OLVASTÁL, VAGY MÉG MIT TUDSZ RÓLA?
Ezzel a cikkel az a baj, hogy nem látom sem a Stillmass, sem a Myproteinről készült képeket?! De még csak a szövegmezőben , magában a cikkben sem olvasni egyikről sem semmi?!?!
Ellenben nagyon jó hogy belinkelted ezt a cikket, mert arról szól a dolog, hogy az édes savoprort adják whey néven. Vagy is a 12%-os fehérje tartalmút és 80%-os tejcukrot tartalmazót?!?!
De akkor mutatok neked egy érdekességet.
És tudod ez micsoda?!
Olyan jó lenne ha erre is válaszolnál?
Én válaszolok.:)
Az egy tejcukorbomba. Eladják a 70% tejcukrot és 10% fehérjét tartalmazó savóport proteinként.
Remélem dolgozol már és nem az én pénzemen élősködsz ennyi ésszel és ennyi itelligenciával?!
Ha a kiválasztott oldalról fogsz rendelni, válassz valamit és ámen!
Egyébként ha 2 éve edzel jó lenne már tudni mi mi fán terem, nem gondolod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!