Milyen fehérjét vegyek 10000Ft-ból?
Engem meg Montez szelleme szallt meg :D
Umm... az az aprocska elhanyagolhato dolog ne zavarjon, hogy a wheyproteinen ott van a bevizsgalasi eredmeny, es a myproteinnek is megtalalhato... az ar/ertek arany is ilyen kis gonosz, objektiv dolog.
de ha gondolod makd meglatogat a csapat ;)
Azt a mindenit, ez nem semmi :)
Kérdező, olvasgass már picit vissza a rovat kérdéseiben! Láthatod, hogy akik neked válaszoltak, nagy többségben válaszoltak a többi kérdésnél is. Szerinted ez valaki hobbija, hogy minden kérdésnél átjelentkezik gyorsan és ad 5 különböző választ 5 profilról? Jajj ugyan kérem.
Másrészről nekem is mindegy mit veszel, lehet az agyonreklámozott cuccokat venni, amik lehet hogy nem rosszak, sőt, van köztük nagyon jó is, de ne a reklámból ítéld meg, mit veszel. Megveheted a 100%Whey Professionalt például, mert a testépítőknek is az van a reklámban a kezében, de könyörgöm, attól még más is lehet ugyanolyan jó, ne ebből ítélkezzünk.
Amit Montez linkelt, az remek protein, én már jó ideje használom, , és én garantálom neked, hogy van olyan jó, mint az összes többi. Igaz, hogy nincs csilivili dobozban, de attól még szuper, én is bátran ajánlom. Hogy nem noname f*s, az is tuti. Ha jól tudom, a Myprotein Angliában piacvezető, ez nem lehet véletlen.
De ha a kinézetre megyünk, lehet enni a reklámproteineket, azzal se jársz rosszul, de ha jobban ki tudsz egy másikkal jönni, nem logikusabb...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!