Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét vegyek 10000Ft...

Milyen fehérjét vegyek 10000Ft-ból?

Figyelt kérdés
10-12 000-rem van, vmi fehérjét szeretnék venni, és veszek mellé szőlőcukrot v. maltodextrint, kreatinom pedig van, gondolkoztam a power proteinen, de sok rosszat olvastqm róla, h puffaszt, meg szinte csak szója..Tejsavó milyen jönne ki ebből? bodybuildingbolt.hu-ról fogok sztem rendelni, elég olcsónak tűnik, 2 éve edzem 18/F
2012. dec. 26. 19:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 anonim ***** válasza:
Ember te beteg vagy. Szerinted ha leszarozol egy terméket akkor miért forog körülötte a világ? Amúgy ha nem lennél ilyen hülye visszaolvasnál: több ember is válaszolt most neked akik egész más véleményt alkottak meg mint Montez pár kérdéssel lejjebb. Ja igen tudom, azért csinálta így akkor hogy most téged átbasszon. Menj és olvass edző válaszolt, Bunny elbaszottsága nagyon megvan benned is(a jó tulajdonságai teljes egészében hiányoznak).
2012. dec. 26. 22:42
 32/140 anonim ***** válasza:

Engem meg Montez szelleme szallt meg :D

Umm... az az aprocska elhanyagolhato dolog ne zavarjon, hogy a wheyproteinen ott van a bevizsgalasi eredmeny, es a myproteinnek is megtalalhato... az ar/ertek arany is ilyen kis gonosz, objektiv dolog.

de ha gondolod makd meglatogat a csapat ;)

2012. dec. 26. 22:44
 33/140 anonim ***** válasza:

Azt a mindenit, ez nem semmi :)

Kérdező, olvasgass már picit vissza a rovat kérdéseiben! Láthatod, hogy akik neked válaszoltak, nagy többségben válaszoltak a többi kérdésnél is. Szerinted ez valaki hobbija, hogy minden kérdésnél átjelentkezik gyorsan és ad 5 különböző választ 5 profilról? Jajj ugyan kérem.

Másrészről nekem is mindegy mit veszel, lehet az agyonreklámozott cuccokat venni, amik lehet hogy nem rosszak, sőt, van köztük nagyon jó is, de ne a reklámból ítéld meg, mit veszel. Megveheted a 100%Whey Professionalt például, mert a testépítőknek is az van a reklámban a kezében, de könyörgöm, attól még más is lehet ugyanolyan jó, ne ebből ítélkezzünk.

Amit Montez linkelt, az remek protein, én már jó ideje használom, , és én garantálom neked, hogy van olyan jó, mint az összes többi. Igaz, hogy nincs csilivili dobozban, de attól még szuper, én is bátran ajánlom. Hogy nem noname f*s, az is tuti. Ha jól tudom, a Myprotein Angliában piacvezető, ez nem lehet véletlen.

De ha a kinézetre megyünk, lehet enni a reklámproteineket, azzal se jársz rosszul, de ha jobban ki tudsz egy másikkal jönni, nem logikusabb...?

34/140 anonim ***** válasza:
Egy más kérdés: anyád miért nem szedett fogamzásgátlót? Erre sajnos nem tudom a választ.
 35/140 anonim ***** válasza:
Sőt, az egész Sport, mozgás kategóriába csak Montez ír, ő teszi fel a kérdéseket, a többi felhasználójával pedig válaszokat ír rájuk. Még a montezes kérdéseket is ő írja. http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=montez
2012. dec. 26. 22:47
 36/140 anonim ***** válasza:
Ja, és mindezt azért, hogy te megvedd 10 000 forintért a fehérjéjét.
2012. dec. 26. 22:48
 37/140 anonim ***** válasza:
A myprotein anglia vezető tápkieg cége.
2012. dec. 26. 22:49
 38/140 A kérdező kommentje:
megtudnád mutatni a hivatalos oldalát a myproteinnek? a hivatalos bevizsgált eredményeket? azért nem értelek titeket, akárkit kérdeztem eddig, nem rendelt arról a kula oldalról, és miért, mert KAMUUUUUUU sajnálom, h sok az időd jelentkezgetni ki-be, de te és én is tudjuk, h szánalmas vagy.. nagyon látszik, h mindenki csak a terméket dícséri, és kötve hiszem, h mindenki csupán ezt enné, Ha kérhetem minden válaszoló írja le a nevét privátba, megbeszéljük a dolgokat felvesszük a kapcsolatot, és leírom ide, h mi az eredmény, köszönöm :)
2012. dec. 26. 22:56
 39/140 anonim ***** válasza:
100%
[link] Ez a myprotein hivatalos oldala, te sẹggfej.
2012. dec. 26. 23:00
 40/140 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, pont az előbb akartam, de megelőztek. Igen, itt a hivatalos.

2012. dec. 26. 23:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!