Milyen fehérjét vegyek 10000Ft-ból?
Figyelt kérdés
10-12 000-rem van, vmi fehérjét szeretnék venni, és veszek mellé szőlőcukrot v. maltodextrint, kreatinom pedig van, gondolkoztam a power proteinen, de sok rosszat olvastqm róla, h puffaszt, meg szinte csak szója..Tejsavó milyen jönne ki ebből? bodybuildingbolt.hu-ról fogok sztem rendelni, elég olcsónak tűnik, 2 éve edzem 18/F2012. dec. 26. 19:46
11/140 anonim válasza:
Tudod mit, vegyél syntha-6et montezék nem tudják a testépítés titkát
Hogy minék Márkásabb, drágább a fehérjéd annál gyorsabban pakol rád izmot :'DDDD
12/140 anonim válasza:
Igen, díszdobozt kell venni.:)
13/140 A kérdező kommentje:
és montez barátom, szted nem jövök rá, h egyedül te írtál ide külön felhasználókról? Szánalmas vagy a kamufehérjéiddel együtt... lehet szidni engem, meg vannak a véleményeim, és garantálom, h a válaszokat nem annyian írták ahány válasz van...
2012. dec. 26. 21:45
14/140 A kérdező kommentje:
Montez, nem hiszem, h aki ide szokott válaszolni mindenki ugyanolyan stílusban ír, mint te... Ezt bebuktad, légyszi ne itt reklámozd a szemetedet, szeva, mástól várok választ.. EZT BUKTAD SZERENCSÉTLEN, CSALÓ!!!!!4!
2012. dec. 26. 21:48
15/140 A kérdező kommentje:
Mentsed magad, felismerni az írás stílusod, s helyesírásod.. Nem hinném, h 6 emberből mindenki perfect helyesíró, de lehet tévedek, ez esetben elnézést.(a ló..-t tévedek)
2012. dec. 26. 21:55
17/140 anonim válasza:
Kérdező szerintem menj vissza az első osztályba, mert kicsit lemaradtál a fejlődésben. Olvass már vissza kicsit a témában: láthatod hogy Montez nem hülye, szerintem már akkor a teremben volt mikor téged rémálomnak sem gondoltak a szüleid, nem kéne keménykedned itt! Vedd a Scitecet, ahogy Bunny mondja, akkor nagy leszel, a többi mind szar.
18/140 anonim válasza:
Amúgy meg milyen szemétről beszélsz? Ugyanezt veszed meg a boltban is, csak adnak hozzá egy kis ízesítést. Ha ugyanebbe teszek egy kis kakaóport, és beteszem egy díszdobozba megveszed?
19/140 anonim válasza:
Ráadásul ajánlottam scitec és biotech terméket is, de annyira korlátolt, hogy nem veszi észre.
20/140 anonim válasza:
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ:D:D:D:D:D
De jo otlet volt meg gyorsan fellogni wifire telorol, az ev vicce, komolyan :D a 2013ase is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!