Mit tegyek? Amióta sokat edzek, vastagodott a combom, vagy 3 centit! Én nem ezt akartam!
Visszacsinálhatom még? Milyen edzéseket kell akkor csinálni (kifejezetten tornára, és esetleg úszásra gondolok), ami vékonyít, és nem izmosít? Nekem a vékony tetszik, azt szerettem volna elérni, erre... :(
(Kocogni nem tudok, azt ne is mondjátok!)
Az utolsó hozzászólás alapján szerintem azért bírsz engem.
Én is minden jót kívánok :)
31-es, miért utálnálak? Őt sem azért utálom, mert paleózik, hanem mert bunkó, és erőltet mindenkit.
Az, hogy ki paleózik, engem nem érdekel, mindenki azt csinál, amit akar, én ezért biztosan senkit nem fogok utálni.
Képet holnap tudok majd küldeni.
feküdj be az ágyadba néhány hétre, napi 1 szelet kenyeret egyél + víz. mocorogni tilos!!!
garantáltan leépül az a kis combizmod (is).
Azért nem megbetegedni szeretnék...
Egyszerűen csúnya így a combom, nem tetszik, vékonyat szeretnék! Nem tudom, miért kell ezen gúnyolódni, nagyon sok lánynak van szép vékony combja!
Hogy mi a szép, az pillanatnyi ideál, társadalmi szintű divat kérdése..
Gipsz, amikor begipszelik (a lábat) akkor néhány hét inaktivitás miatt az izomtömeg (méret) lecsökken.
Jó, látom már, hogy itt úgysem kapok értelmes válaszokat, nem is tudom, miért a fogyókúra topicba tettem a kérdésemet... Itt folyton csak a gúnyolódás megy.
Majd átírom máshova.
Azért köszönöm annak, aki normálisan válaszolt.
Beszéltem egy hozzáértővel, aki személyi edző. Megnyugtatott, hogy nem marad valószínűleg ilyen a combom.
És igenis vannak olyan tornák, amik inkább a vékonyítást szolgálják, és vannak olyanok, amik meg inkább az izomépítést. Nem mindegy, hogy ki milyen gyakorlatokat végez.
Mivel ő ért hozzá, majd tőle kérek tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!