Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől van az, hogy nem vékonyo...

Mitől van az, hogy nem vékonyodott, hanem vastagodott a combom + a fenekem?

Figyelt kérdés
Már kb. mésfél-két hete szobabiciklizek napi 20-25 percet, mellette futok meg csinálom a Rubint Rékás gyakorlatokat, és nem vékonyodott, hanem vastagodott a combom + a fenekem. Persze az is lehet, hogy ez már izom, de én nem szetnék izmosodni...Mi a teendőm, hogyha vékonyodni szeretnék? Alacsonyabb fokozaton biciklizzek vagy mást csinálok rosszul? Köszönöm előre is a választ!:)
2011. jún. 29. 17:21
1 2
 1/13 bix ***** válasza:
100%
sok a szénhidrát a kajádban
2011. jún. 29. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Az étkezéssel lesz a gond. Mit szoktál enni és hányszor?
2011. jún. 29. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Meg az edzéssel is gond lesz, ha erősítő edzést csinálsz. Szerintem a szobabicikli úgy rossz ahogy van. Menj a szabadba bringázni és ne csak 20 percet!! Ha szobabicó 20 perc akkor futni mennyit futsz? 10 percet? Attól csak megerősödik a lábad.

Amúgy nem ismerem hogy milyenek a R.Rékás gyakorlatok, de ha inkább kondicionáló, akkor attól is izmosodni fogsz.

2011. jún. 29. 17:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, fenekem nem vastagabb, hanem nagyobb lett!:)
2011. jún. 29. 17:57
 5/13 A kérdező kommentje:

Reggeli: 1 szelet fehér kenyér sonkával, zöldséggel..

Ebéd: ált.zöldségleves vagy húsleves, utána pörkölt vagy rántott hús, kevés krumplival vagy rizzsel

Vacsora: ált. szinte ugyanaz, mint a reggeli

Este szoktam futni 21-22 órakor, délután meg biciklizek. Mostanában nem nagyon eszek semmilyen édességet, max perecet, néha!

2011. jún. 29. 18:01
 6/13 A kérdező kommentje:

A youtube-n van a: Van 5 perced? című "dolog", annak szoktam az első, néha a második részét 1-szer vagy 2-szer csinálni..

Azt mondták, hogy nagyon hatásos...:)

2011. jún. 29. 18:03
 7/13 zuzuki ***** válasza:
100%
Dehogy sok a szénhidrát!:) Bahalok....:) Nem mozogtál eddig és most "reagált" az izom.Gyakorlatilag "bedurrantál".Semmi gond,majd elmúlik...
2011. jún. 29. 18:04
 8/13 anonim ***** válasza:
fehér kenyér? pörkölt? rántott hús? ez most vicc?:D
2011. jún. 29. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:

A fehér kenyeret szerintem cseréld le teljes kiörlésű kenyérre.

És inkább rántott hús helyett egyél csirkét :-)

2011. jún. 29. 18:09
 10/13 zuzuki ***** válasza:
43%
Tényleg,most látom,hogy rántott husi... :) Tiszta Bécsi diéta.:) Amolyan cseszek én rátok,de azért hülye kérdésekkel bombázlak titeket.:)Vacsorára szerintem egy szelet diótorta dukál,mert kell az agynak a cukor,nehogy kihűljön.:)
2011. jún. 29. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!