Mitől van az, hogy nem vékonyodott, hanem vastagodott a combom + a fenekem?
Figyelt kérdés
Már kb. mésfél-két hete szobabiciklizek napi 20-25 percet, mellette futok meg csinálom a Rubint Rékás gyakorlatokat, és nem vékonyodott, hanem vastagodott a combom + a fenekem. Persze az is lehet, hogy ez már izom, de én nem szetnék izmosodni...Mi a teendőm, hogyha vékonyodni szeretnék? Alacsonyabb fokozaton biciklizzek vagy mást csinálok rosszul? Köszönöm előre is a választ!:)2011. jún. 29. 17:21
11/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a család egyáltalán nem örül, hogy mindenképpen meg akarok szabadulni pár kg-tól, ezért teljes kiörlésű meg barna kenyeret se vesznek!:( Ezért marad a nekem csak a sport!
2011. jún. 29. 18:41
12/13 anonim válasza:
Ó, hát az én szüleim is hajthatatlanok. Pedig próbáltam őket észérvekkel is meggyőzni, hogy jobb lenne egészségesebb ételeket készíteni, de ők ragaszkodnak a megszokottakhoz. Én úgy oldottam meg, hogy reggelire zabkását szoktam csinálni, azt nagyon sokféleképpen el lehet készíteni, vagy kukoricapelyhet eszek, vagy kétszersült kenyeret. Ebédre mindig azt eszem, ami van, de ha nehezebb, zsírosabb étel, akkor abból kevesebbet, mint egyébként ennék.
Szóval mondjuk pörköltből és rántott húsból ne egyél olyan sokat..
16/L
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. jún. 29. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!