Mit tegyek? Amióta sokat edzek, vastagodott a combom, vagy 3 centit! Én nem ezt akartam!
Visszacsinálhatom még? Milyen edzéseket kell akkor csinálni (kifejezetten tornára, és esetleg úszásra gondolok), ami vékonyít, és nem izmosít? Nekem a vékony tetszik, azt szerettem volna elérni, erre... :(
(Kocogni nem tudok, azt ne is mondjátok!)
valószínűleg a külső combizmod (lovaglóizom) zavarhat, aminek az erősödésére szerintem a taposógép segített rá.
próbáld ki esetleg a pilates-t, az inkább formásítani szokott, mint erősíteni. neten ha rákeresel, nagyon sok otthon elvégezhető gyakorlatot lehet találni.
Köszönöm, akkor a taposógépet mellőzöm kicsit!
A pilatesnek meg utánanézek. :)
Kérdező, te normális vagy?
Gondolkodj már el kivel beszélsz, és hogyan beszélsz azokkal akik segíteni akarnak, bunkó!
Egyébként hogy merészelsz ilyen stílusban, a válaszomtól teljesen független hülyeségeddel fárasztani? Hol jön ide a paleó? És engem szerinted hol érdekel agy gyerekes hitvilágod, miben hiszel s miben nem.. lesz@rom.
Nincs karcsúsító gyakorlat, torna, edzés, a pilates nagyon jó, a mély izmokat erősíti (ugye az általam javasolt edzések a harcművészetek (Taichi, Aikido) az egészség fejlesztő gyakorlatok (QiGong, Jóga) illetve a modern, jóga alapú gyógytornák (Pilates, Callanetics).
De vigyázz, ha megerősödik a hátad, az sem fog összemenni.. ennyit tudhatnál az izmokról, terhelés hatására erősödnek, mértben is fejlődnek! 10-11 éves gyerek már felfogja ezt, próbálkozz ezzel megbirkózni.
Fogyáshoz meg normálisan kéne enni, na majd ha ez érdekel, akkor utána nézel a paleónak.
TáplálkozásHarcművész, húzzál már innen, mondtam, hogy rád nem vagyok kíváncsi!
Ismerlek már, a többi kérdésnél is olvastalak eleget, öntöd itt mindenkire a hülyeségeidet - kéretlenül és feleslegesen.
Nem fogod fel, pedig ezerszer elmondta mindenki, hogy nem akar mindenki harcművész lenni, és harcos életmódot folytatni. Menj oda, ahol érdekli ez az embereket - magyarul innen el, de jó messzire!
A többieknek nagyon köszönöm, rád itt nincs szükség.
Egyébként meg olvasni sem tudsz, bár ez már korábban is kiderült: írtam, hogy NEM AKAROK FOGYNI!
Az étrend nem témája a kérdésemnek, neked az ég világon semmi közöd hozzá, hogy mit eszek és mit nem, a kutya nem kérdezte a véleményedet, úgyhogy leszel kedves megtartani magadnak.
Remélem, hogy nemsokára megint kitiltanak innen, mert piszokul mindenkinek az ideire mész már!
Ideire? Idegeire, idejére?
Ha elmondanád mi az igazi problémád, akár velem, akkor esetleg tudnék változtatni.
De szerintem csak össze-vissza írsz.. nem akar mindenki harcművész lenni. Ez hogy jön ide? Meg milyen butaság? Mintha azt írtad volna, nem akar mindenki gazdag lenni.. a fenét nem akar, csak sok munkával jár, és ezt nehéz felvállalni.
Kösz hogy drukkolsz a kitiltásomért. A jóindulat engem mindig is meghatott.
Most komolyan: az a bajod velem, hogy leírtam, nincs olyan gyakorlat ami az izmaid térfogatát csökkenti? Ezért utálsz?
Illetve máshol leírt válaszaim nem tetszettek. Ez egy dolog, de általában (sajnos vagy nem sajnos) igazam van. Ez nem tetszik neked, mert abban szeretnél hinni, hogy a kívánt méretűre csökkentheted a combodat egy adott gyakorlattal, edzéssel.. és én ezt lehetetlennek írtam. Ez a gond? Tehát ha valaki segíteni akar, leírja az igazságot, akkor az zavaró. Ezt már írták nekem, úgy látszik igazuk volt..
Elgépeltem azt, hogy "idegeire". Talán veled még sosem fordult elő?
Egyébként meg a stílusod a bajom, általánosságban. Te sosem a kérdésre válaszolsz, hanem lököd a hülyeségeidet. Nézz már rá légyszíves a százalékos mutatódra, és próbáld meg értelmezni azt az általános utálatot, ami ezen a fórumon körülvesz téged!
Már vagy a negyedik neved ez, és nem véletlenül. Mindenki tudja, hogy milyen ámokfutást művelsz itt.
De nem fogok veled vitatkozni. Nincs szükségem a válaszaidra, a véleményedre, a meggyőződésedre, a kioktatásodra, SEMMIRE TŐLED!!!
Ne írj ide, és kész. Bosszants valaki mást.
Engem viszont érdekel, már ne haragudj, miben változzak meg.
Miért alacsony a százalékos értékem? Nem azt írom amit hallani akarnak (ami megnyugtatja a lelkiismeretüket) és nem értek egyet a modern nyugati dietetika paradoxonjaival, pont mert látványosan tévednek. Ezek miatt alacsony a 'százalékom' és nem kedvelnek sokan? És ezen kellene nekem elgondolkodnom? Hát nem miniszterelnök akarok lenni, engem nem a szimpátia, népszerűség érdekel, nyilván..
Eszedben sincs megváltozni, ha akarnál, akkor már rég megtehetted volna, mikor még az első nickedet törölték... Te direkt és nagyon nagy örömmel idegesíted, dagadtozod az embereket.
Nem hiszem el, hogy egy csöppnyi segítő szándék is lenne benned. Szerintem te egy beteg, megkeseredett ember vagy, aki itt éli ki magát. Ez a játszótered, ami azért lássuk be, elég szánalmas.
Viszont, mint mondtam, én nem kívánok veled se vitatkozni, se társalogni. Hagyd el a kérdésemet, máshol szórakozz tovább. Részemről a dolog itt lezárva.
Hát nem nagyon szoktam fotózni magam, de majd megpróbálom, ha gondolod.
De inkább privátban küldeném, ha nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!