14 éves vagyok,69 kg, lány. Eddig 2kg-ot fogytam, de csak a hasamról, pedig abból akartam legkevésbé, meg a mellemből. Ha tovább folytatom, akkor már semmi mellem sem lesz? Mit csináljak?
szerintem 52 kiló kb ideális
bár minden testmagasságtól függ!
én 17 évesen voltam 52 kg , most 20 vagyok és 47 kg, de csak 157 cm!, és nem is fogok nőni már, mert a családban mindenki alacsony, ilyet örököltem.
egy barátnőm viszont 175 cm magas volt 14 évesen!, egy deka háj nem volt rajta és szintén kb 65-70 kg volt
Szia,az én legnagyobb súlyom 68 kiló volt és mikor lefogytam 58 kilóra,1 kosárral kellett kisebb melltartó, B-ből lett A. Én azt mondom,valamit valamiért. Így vékony a lábam,izmos a hasam,kerek a fenekem,nagyobb az önbizalmam és pozitív megjegyzéseket is kapok fiúktól lányoktól vegyesen. Szerintem megérte,mert a barátomat meg úgysem zavarja hogy kicsik,más véleménye meg kit érdekel? Strandon meg főleg,ahol ezerféle alakot láthatsz,deszkát,dagit,sportost,löttyedt vékonyat,narancsbőröset,visszeres lábút,satöbbi. :)
52 kiló viszont tényleg egy kicsit kicsi súly,először szerintem a 60-t célozd meg,lehet hogy azzal is tökéletes lennél. Legalábbis én 55 kiló akartam lenni és így 58-on is jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!