Melyik jeggyel jöttök ki a legjobban és a legkevésbé? Nektek mi a horoszkópotok + fiú/lány?
Csak azért kérdezem, mert eddigi tapasztalataim alapján a Rákokkal mindig rögtön kölcsönös szimpátia lesz, viszont az Ikreket már 2 szó után elviselhetetlennek tartom. Skorpiókból meg a lányokat próbálom kerülni, rendszeresen megtalálnak, barátkoznak, engem meg kikészítenek.
Csak hogy másoknál is vannak-e visszatérő jegyek, akikkel jól kijönnek, vagy akiket nagyon nem bírnak.
24L bika
Óh, kedves Kérdező! Én rák vagyok. A szüzekkel, halakkal, rákokkal mindig jól kijövök. A többi jegy viszonylag vegyes... Az ikrekkel hajlamos vagyok vitába keveredni, az oroszlánoktól pedig az esetek 99%-ában falnak megyek! :) A bikákkal egész jól kijövök, nem volt bika haragosom! :)
21 éves lány, Norci
Legjobban talán a Nyilasokkal, és esetleg még az Ikrekkel.
Akikkel sok gondom van, azok a föld jegyű emberkék, de mindegyik! És a Kosok és az Oroszlánok is gyakran az őrületbe kergetnek, de azért velük akad pár jó pillanat, de jó sok vita is...
A vízjegyűekkel meg úgy el-elvagyok, csak a Skorpiókat nem igen értem...
18/L Mérleg
Én szűz vagyok a rákokkal, halakkal, mérlegekkel jól kijövök de a bakoktól és a nyilasoktól a falra mászok!:)
Pussz
Én inkább felsorolom az összeset xD
Kosokkal soha nem jöttem ki igazán :/ Valahogy az nekem túl irigy típus.
Bika ismerősöm nincs, így tapasztalatom sincs :)
Ikreket nagyon szeretem :D Mindig megnevettetnek. Nagyon vonzódom az Ikrekhez. A volt pasijaim nagy része Ikrek.
Rákokat is nagyon szeretem. Nagyon jól eltudok velük beszélgetni. Anyukám is Rák és olyan, mintha a barátnőm lenne.
Oroszlán, háááát az vegyes. Valakivel jól kijövök, valakivel nem. Nekem mindenesetre túl uralkodó típus. Minden lében 20 kanál és azt hiszik Ők mindent megtehetnek.
Szűzzel nincs gondom. Nagyon aranyosak, de kissé visszahúzódóak. Mikor a haverok/barátnők ott vannak, akkor nagy a szájuk, de amúgy olyan gyávák :)
Mérlegeket imádom. Azokkal érzem magam a legjobban. Kedvesek, illedelmesek, bevállalósak, de még is visszafogottak. Tudják mikor kell nevettetni és mikor kell vígasztalni. Tudnak nagyon gyerekesek is lenni, de tudják mikor kell komolyan venni az embert. A Mérlegekről csak jókat tudok mondani. Mamám is olyan mint egy nagy gyerek :D Most éli a második gyerekkorát.
Skorpió. Hmmm...Nagyon elvagyok velük, ha normálisak. Mikor felcseszi valaki az agyát, akkor tör-zúz. Kicsit brutális jegy. Ha boldogok és nyugodtak nincs velük gondom. Az aszcendensem is Skorpió és hát mit ne mondjak, van egy kis hasonlóság köztem és a Skorpió természet között :$
Nyilas. Arról se tusok beszélni, mert nincs nyilas ismerősöm :)
Bak. Jaaaaaaj. Utálom! Tesóm is bak és förtelmes. Két külön világ vagyok a bakokkal. Azok mindenen csak megsértődni tudnak, aztán csak durciznak, ha valami nem úgy van ahogy Ők akarják. Tesóm 1 évig nem szólt apámhoz, mert bevágta valamin a durcát. Normális???
Vízöntő. Na erre a jegyre mondom azt, hogy sokszínű. Nem szereti, ha uralkodnak rajta, de Ő szeret mások felett :\ Habár ha kell neki valami akkor tud hízelegni -.-" Ezért írtam, hogy sokszínű.
Halakkal nagyon jól elvagyok. :) Jómagam is hal vagyok. Teljesen egyhullámon vagyunk többi Haltársammal. Igaz én lány és hal létemre nem vagyok annyira érzékeny, mint amilyennek leírnak :D
Bocsi a hosszú regényért, de így biztos nem maradt ki semmi :)
18/lány + Halak :)
Nem tudnám pontosan megmondani, de pl. a mérlegekkel még soha nem volt bajom, viszont a skorpiókkal elég nehezen jövök ki. A vicc az, hogy a fiam is skorpió :)
23L kos
Eddigi legjobb barátaim iker jegyűek voltak (a szerelmemmel az élen :)),
A mérlegekkel mindig egy húron pendültem humor tekintetében
A vízöntők közt egy ember volt, akivel nem jöttem ki igazából.
A bikákat kiismerhetetlennek találom legtöbb esetben, de mindig tudtunk számítani egymásra.
Számomra a legveszélyesebb jegyek az oroszlán és a legtöbb skorpió, eddigi ismeretségek alapján szeretnek vitatkozni és a vitában (is) uralkodni, ami tőlem igencsak idegen. Nem bírom a kritizáló énjüket.
Én nem vagyok az asztrológia elkötelezett híve, de vannak meglepő analógiák :)
21/L skorpió, ikrek aszcendens
Én az ötössel jövök ki legjobban :D
vérmes Oroszlán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!