Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik jeggyel jöttök ki a...

Melyik jeggyel jöttök ki a legjobban és a legkevésbé? Nektek mi a horoszkópotok + fiú/lány?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert eddigi tapasztalataim alapján a Rákokkal mindig rögtön kölcsönös szimpátia lesz, viszont az Ikreket már 2 szó után elviselhetetlennek tartom. Skorpiókból meg a lányokat próbálom kerülni, rendszeresen megtalálnak, barátkoznak, engem meg kikészítenek.

Csak hogy másoknál is vannak-e visszatérő jegyek, akikkel jól kijönnek, vagy akiket nagyon nem bírnak.

24L bika

2010. jún. 14. 09:03
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

A ma 16:46-osnak meg üzenem, hogy szó sem volt arról, hogy én speciel csillagjegy alapján választanék barátot.. kérlek, olvasd el újra a kérdésem.

A lényeg, hogy az eddigi kapcsolataim alapján észrevettem, hogy ÁLTALÁBAN a rákokat bírom pl, de az ikreket ÁLTALÁBAN nem. És persze azután derül ki a horoszkópja, miután már megismertem, és elkönyveltem, hogy bírom-e vagy nem. És nem fordítva, hogy meg tudom, hogy iker, és még csak el se kezdek vele emiatt barátkozni. A többi válaszolónak sikerült megértenie a kérdésem, és ők is a tapasztalataik alapján írtak.

Amúgy meg persze, hogy nem egyforma két egy jegyben született ember, szép is lenne... de utána nézhetsz, hogy nagyjából megjósolható előre, hogy ki kivel fog szimpátiát kialakítani.. pl. a föld jegy a víz jegyekkel, stb. De persze ennek ellenkezőjére is biztos van rossz példa.

2010. jún. 14. 19:38
 12/30 anonim ***** válasza:

nyilas lány vagyok

kos: idegesít

bika: remekül kijövök minddel

ikrek: menekülök

rák: csendeskék, álmatagok nekem, velem

oroszlán: imádom őket

szűz: örök konfliktus, túl szárazak, hidegek

mérleg: őket is imádom nagyon, sokat nevetek velük

skorpió: ők nagyon szeretnek engem

nyilas: nem ismerek ilyet

bak: ők is nagyon szeretnek, de unom őket hosszútávon

vizöntő: telitalálat

halak: menekülök,

2010. jún. 14. 19:57
 13/30 anonim válasza:
ikrek lány, mérleggel.
2010. jún. 14. 20:24
 14/30 anonim ***** válasza:

ez hülyeség! Az aszcendens sok embernél jobban befolyásoló, mint az alapjegy!

Én is pl.: bak vagyok, de szűz aszcendenssel és a szűz illik rám jobban, bárhol olvasom! Ilynkor helyesebb az aszcendenseket összehasonlítani, bár tudni kell, hogy a másiknak mi az aszcendense és az-e a meghatározóbb!

2010. jún. 15. 13:34
 15/30 A kérdező kommentje:

Ennyire mélyen nem akartam belemászni ebbe, csak szimplán egyszerű tapasztalatokat vártam a horoszkópokat illetően, nem ilyen bonyolult és még részletezőbb dolgokat. Ilyen erővel az egész egy nagy hülyeség, mert az ember tulajdonságait nagyban befolyásolja, hogy pl. hol nőtt fel, milyen családi háttérrel, hol tanult, mik voltak rá hatással.. Így lehet, hogy egy alapvetően hozzám passzoló jegyet nem bírok elviselni, mert az illető egy aljas nagyképű köcsög, pl. Szóval ne másszunk le ennyire mélyre.

De alapvetően szerintem a maga a csillagjegy befolyásolóbb, mint az aszcendens.. amúgy az aszcendensnek szokták tulajdonítani inkább a külsőt. De az aszcendenst hagyjuk, az sokkal szubjektívebb és nehezebben meghatározható egy emberben, mint a horoszkóp. SZERINTEM.

2010. jún. 15. 13:42
 16/30 anonim ***** válasza:
Az aszcendens nem a külsőt befolyásolja, hanem éppen a belsőt, amit a horoszkópodban nem találsz meg, vagy úgy érzed, hogy a saját horoszkópod valójában nem is te vagy! Egyébként meg ha a környezet is befolyásolja az ember személyiségét, akkor a horoszkópnak semmi köze, hogy kivel milyen kapcsolatot tudsz ápolni, hisz nem ez dönti el, hanem pl.: a születési helye, gyermekkora és stb.!
2010. jún. 15. 13:48
 17/30 A kérdező kommentje:
ezt mondom, ezért akartam csak a horoszkópot, mert még az se 100%, de még beljebb mászni már bonyolult, és csak ÁLTALÁNOSSÁGra voltam kíváncsi, hogy más is észrevette, hogy van olyan jegy, amivel ÁLTALÁBAN kijön, és van olyan, amivel nem. És persze, ez nem azt jelenti, hogy akkor az összes olyan jeggyel jó vagy rossz kapcsolatban van. Én ezt észrevettem az életemben és amúgy 2-3 hét ismerettség után elég jól be tudom lőni az emberek horoszkópját. De szerintem te is, főleg, hogy ezzel komoylabban foglalkozol, biztos észrevetted már az életedben, hogy ki az akiket feltétel nélkül imádsz és egy húron pendültök, és ki az, akinek a viselkedésében irritál valamit (persze nem figyelembevéve az ember nem horoszkóp általi tulajdonságait - pl. gőgős elkényeztetett majom).
2010. jún. 15. 14:22
 18/30 anonim ***** válasza:

Én egy 25 éves Skorpió lány vagyok. Az egyik legjobb barátnőm egy velem egyidős Bika :D Tűzbe mennénk egymásért! De van egy nagyon jó Rák barátnőm is, vele már a középiskola óta ismerjük egymást. Viszont nagyot csalódtam egy éve egy Halakban, aki hazudozott rólam mindenfélét. Érdkes, hogy nagyon jól kijövök a Kos férfiakkal (a Párom is ebben a jegyben született), de a Kos nőkkel már kevésbé...akiket viszont elviselhetetlennek tartok, az az Ikrek- akár nő, akár férfi. Talán Anyukám az egyetlen kivétel. XD A Bakokra mindig lehet számítani, a Mérlegek pedig lenyugtatnak, ha idegbeteg vagyok. :D

25L

2010. jún. 15. 15:23
 19/30 anonim válasza:

Legjobban talán nyilas, bak és halak jegyűekkel jövök ki.

A kosok szinte minden esetben az idegeimre mennek... Akiket ismerek, mind okoskodóak, és főnökösködők.

15/L/Nyilas

2010. jún. 16. 21:43
 20/30 anonim ***** válasza:
én mindenkivel jól ki jövök!mert én nem így közelittem meg,ezekben a kérdésekben az a baj sztem!Hogy ok te azt mondod hogy jól kijössz egy rákkal,de mondjuk a kosokkal nem!Akkor ebbe az a baj,hogy ha esetleg megtudod hogy mondjuk kos,akkor már eleve úgy viszonyulsz hozzá,mert mondjuk volt 2 negatív tapasztalatod ezekkel az emberekkel,akkor már elkönyveled!Ennyi!Sztem az asztrológiába pont az a lényeg,vagyis ez is,hogy fogad el őt olyannak amilyen,azaz mindenkit!Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai!tök egyszerü mindenkit elkell fogadni olyan amilyen,ha nem,akkor nem kell vele tárgyalni!
2010. jún. 17. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!