Melyik jeggyel jöttök ki a legjobban és a legkevésbé? Nektek mi a horoszkópotok + fiú/lány?
Csak azért kérdezem, mert eddigi tapasztalataim alapján a Rákokkal mindig rögtön kölcsönös szimpátia lesz, viszont az Ikreket már 2 szó után elviselhetetlennek tartom. Skorpiókból meg a lányokat próbálom kerülni, rendszeresen megtalálnak, barátkoznak, engem meg kikészítenek.
Csak hogy másoknál is vannak-e visszatérő jegyek, akikkel jól kijönnek, vagy akiket nagyon nem bírnak.
24L bika
Köszönöm a válaszaitokat!
A ma 16:46-osnak meg üzenem, hogy szó sem volt arról, hogy én speciel csillagjegy alapján választanék barátot.. kérlek, olvasd el újra a kérdésem.
A lényeg, hogy az eddigi kapcsolataim alapján észrevettem, hogy ÁLTALÁBAN a rákokat bírom pl, de az ikreket ÁLTALÁBAN nem. És persze azután derül ki a horoszkópja, miután már megismertem, és elkönyveltem, hogy bírom-e vagy nem. És nem fordítva, hogy meg tudom, hogy iker, és még csak el se kezdek vele emiatt barátkozni. A többi válaszolónak sikerült megértenie a kérdésem, és ők is a tapasztalataik alapján írtak.
Amúgy meg persze, hogy nem egyforma két egy jegyben született ember, szép is lenne... de utána nézhetsz, hogy nagyjából megjósolható előre, hogy ki kivel fog szimpátiát kialakítani.. pl. a föld jegy a víz jegyekkel, stb. De persze ennek ellenkezőjére is biztos van rossz példa.
nyilas lány vagyok
kos: idegesít
bika: remekül kijövök minddel
ikrek: menekülök
rák: csendeskék, álmatagok nekem, velem
oroszlán: imádom őket
szűz: örök konfliktus, túl szárazak, hidegek
mérleg: őket is imádom nagyon, sokat nevetek velük
skorpió: ők nagyon szeretnek engem
nyilas: nem ismerek ilyet
bak: ők is nagyon szeretnek, de unom őket hosszútávon
vizöntő: telitalálat
halak: menekülök,
ez hülyeség! Az aszcendens sok embernél jobban befolyásoló, mint az alapjegy!
Én is pl.: bak vagyok, de szűz aszcendenssel és a szűz illik rám jobban, bárhol olvasom! Ilynkor helyesebb az aszcendenseket összehasonlítani, bár tudni kell, hogy a másiknak mi az aszcendense és az-e a meghatározóbb!
Ennyire mélyen nem akartam belemászni ebbe, csak szimplán egyszerű tapasztalatokat vártam a horoszkópokat illetően, nem ilyen bonyolult és még részletezőbb dolgokat. Ilyen erővel az egész egy nagy hülyeség, mert az ember tulajdonságait nagyban befolyásolja, hogy pl. hol nőtt fel, milyen családi háttérrel, hol tanult, mik voltak rá hatással.. Így lehet, hogy egy alapvetően hozzám passzoló jegyet nem bírok elviselni, mert az illető egy aljas nagyképű köcsög, pl. Szóval ne másszunk le ennyire mélyre.
De alapvetően szerintem a maga a csillagjegy befolyásolóbb, mint az aszcendens.. amúgy az aszcendensnek szokták tulajdonítani inkább a külsőt. De az aszcendenst hagyjuk, az sokkal szubjektívebb és nehezebben meghatározható egy emberben, mint a horoszkóp. SZERINTEM.
Én egy 25 éves Skorpió lány vagyok. Az egyik legjobb barátnőm egy velem egyidős Bika :D Tűzbe mennénk egymásért! De van egy nagyon jó Rák barátnőm is, vele már a középiskola óta ismerjük egymást. Viszont nagyot csalódtam egy éve egy Halakban, aki hazudozott rólam mindenfélét. Érdkes, hogy nagyon jól kijövök a Kos férfiakkal (a Párom is ebben a jegyben született), de a Kos nőkkel már kevésbé...akiket viszont elviselhetetlennek tartok, az az Ikrek- akár nő, akár férfi. Talán Anyukám az egyetlen kivétel. XD A Bakokra mindig lehet számítani, a Mérlegek pedig lenyugtatnak, ha idegbeteg vagyok. :D
25L
Legjobban talán nyilas, bak és halak jegyűekkel jövök ki.
A kosok szinte minden esetben az idegeimre mennek... Akiket ismerek, mind okoskodóak, és főnökösködők.
15/L/Nyilas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!