Melyik jeggyel jöttök ki a legjobban és a legkevésbé? Nektek mi a horoszkópotok + fiú/lány?
Csak azért kérdezem, mert eddigi tapasztalataim alapján a Rákokkal mindig rögtön kölcsönös szimpátia lesz, viszont az Ikreket már 2 szó után elviselhetetlennek tartom. Skorpiókból meg a lányokat próbálom kerülni, rendszeresen megtalálnak, barátkoznak, engem meg kikészítenek.
Csak hogy másoknál is vannak-e visszatérő jegyek, akikkel jól kijönnek, vagy akiket nagyon nem bírnak.
24L bika
uh. ÉPPEN ez az, hogy UTÓLAG szoktam megtudni a horoszkópjukat, és ha addig jól kijöttem vele, akkor nem fog megváltozni a véleményem csak azért, mert ÁLTALÁBAN nem jövök ki az ilyen jegyű emberekkel. Pl. téged egy nehézfelfogású, idegesítő embernek tartalak a kommentjeid után, és nem foglak másnak gondolni és jobban szeretni azért, mert mondjuk rák vagy.
Amúgy nem vagyok asztrob*zi, nem ez alapján ítélkezem és szerzek barátokat vagy párt..
20 éves, Rák fiú
A Kosokkal meglepően jól kijövök. Bár sokszor megbántanak. De bírom a nyíltságukat, és azt hogy tudnak másokat lelkesíteni.
Nyilasokkal dettó ugyanez.
Az összes levegeő jegyűvel(Ikrek, Mérleg, Vízöntő) nagyon jól eltudok beszélgetni, humoros emberek.
A Bikákat és a Szüzeket imádom. Akiket ismerek, közel sem olyan zárkózottak ahogy leírják azt. Viszont néha nehéz kimozdítani őket a megszokásaikból. Szinte MINDENRŐL van véleményük, és szívesen meghallgatnak másokat. Segítőkészek, nyugodtak, bármikor lehet hozzájuk fordulni.
Más Rákokkal sokszor surlódás van de, azonos tulajdonságokat képviselünk, tehát jól megvagyok velük :)
Halak jegyűek csupaszív emberek.Az összes halak akiket ismerek, nagy mese, és vicc mondok. Behalok rajtuk :D
Van bennük valami megfoghatatlan. Valami mágikus.
Na pont ilyenek a SKorpiók. Bár ők nehéz emberek.
Állandóan titkolóznak, és beburkolóznak. De mégis van ami vonz bennük. Volt Skorpió nőmmel isteni volt a szex.
És 2 jegy az amit nagyon nem bírok.
Az Oroszlán és a Bak.
Az Oroszlánok rendszerint lenéznek, mert látszólagosan gyenge vagyok és érzékeny. Imádják az állandó csodálot, és mindenkit kiosztanak. Csak neki lehet igaza, stb...
Inkább nem sorolom tovább.
A Bakok meg számomra túl agresszívak, erőszakosak, rosszinulatúak, hatalmaskodóak, depresszívek, befelé forulóak.
Nem bírom őket se.
De sokszor magamat se bírom :S:D
Szép napot :)
Legjobb barátaim: Ikrek, vízöntő ,bak, jól kijövök velük, de van olyan ikrek is akit utálok!
Szüleim: bika és halak hogy mennyire jövök ki velük? változó
Am engem is nagyon vonzanak a skorpió pasik :) és ugy látom h én is neki :) Ugyhogy meg is fogom szerezni! :D
bika
Èn vízöntõ vagyok.
Hát lássuk:bakok;általában jó a viszonyunk,de annyir nem szeretem ôket,mert kemènyek ès ridegek,màs vízöntõk:jó,halak:jó;kos:vàltozó(szerintem túl tüzes jegytúlbika:változó;ikrek:jó(humordoboz:));rák:vàltozó;oroszlàn:jó(bár most az egyikkel haragban vagyok);szûz:jó(legjobb barátnõm is szûz);mèrleg:rossz;skorpió:rossz(nagyon nehèz eset);nyilas:hááát...változó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!