Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Amióta sokat...

Mit tegyek? Amióta sokat edzek, vastagodott a combom, vagy 3 centit! Én nem ezt akartam!

Figyelt kérdés

Visszacsinálhatom még? Milyen edzéseket kell akkor csinálni (kifejezetten tornára, és esetleg úszásra gondolok), ami vékonyít, és nem izmosít? Nekem a vékony tetszik, azt szerettem volna elérni, erre... :(

(Kocogni nem tudok, azt ne is mondjátok!)

2012. dec. 21. 12:31
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Ja, még annyi, hogy nem tudom, ez segít-e a megítélésben, de az izom a combomon mind előre ment. A belső combom vékonyodott is - ennek nagyon örülök -, viszont, ha oldalról nézzük, akkor előre "kiáll", amit nagyon utálok. Melyik mozgás okozhatta ezt?
2012. dec. 21. 14:35
 12/45 king713 válasza:
Csillámfasznáci: oké, akkor elégett a zsír a combomból és nőtt rá izom, ha így nyugodtabban alszol.
2012. dec. 21. 14:35
 13/45 anonim ***** válasza:

Na, jó, sok itt a hülye. Főleg az, aki izmot csinál a zsírból. Ha több energiát használ el a szervezeted, mint amennyit beviszel, akkor lehetetlen, hogy izmosodj. Nincsenek olyan gyakorlatok, amikkel kalóriadeficitben izmosodhatsz. Tehát az étrenden múlik a fogyás/izmosodás.

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: zöldség, zab, rizs, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyél. Igyál 2-3 liter vizet.

Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször.

2012. dec. 21. 14:37
 14/45 A kérdező kommentje:

De hisz írtam, hogy nem futhatok, és más olyan gyakorlatot sem csinálhatok, ami terheli a derekat/hátat. Sajnos ez van. :(

Ezért kérdeztem direkt TORNAGYAKORLATOKAT.

A kaján nem szeretnék változtatni, ha lefogytam vele 15 kilót, akkor nem hiszem, hogy most hirtelen az lenne a gond. Semmi sem változott azon kívül, hogy elkezdtem itthon tornázni. Akkor viszont nyilvánvalóan a tornának kell a ludasnak lennie, nem? Nekem logikusnak tűnik.

Csak nem értek ahhoz, hogy milyen mozgás mit erősít, gondoltam hátha valaki tudja.

Amúgy elvileg 1560 az alapanyagcserém (KalóriaBázis szerint), én napi 1000-1200 kalóriát eszem, és csomót tornázom. Elvileg igencsak deficitben kellene lennem... Létezik, hogy még kevesebbet kellene? :o

2012. dec. 21. 14:45
 15/45 A kérdező kommentje:
Lépcsőzőgépezni amúgy mostanában napi olyan fél-háromnegyed órát szoktam, a tornák mellett.
2012. dec. 21. 14:45
 16/45 anonim válasza:

Kérdező.

Írd le légyszi, hogy egy nap miket eszel és mennyit. Pontosan.

2012. dec. 21. 15:25
 17/45 A kérdező kommentje:

De nem tudom leírni, minden nap mást eszem. Nem követek semmilyen diétát!

Azt eszem, ami van éppen főtt étel, vagy ahol járok, eszem valamit.

2012. dec. 21. 15:29
 18/45 A kérdező kommentje:

A mennyit kérdésre azt tudom csak írni, amit már írtam: 1000-1200 kalóriát.

Amúgy általában ez reggeli és ebéd, vacsorára meg inkább gyümölcs (alma, mandarin). Néha főzök tojást, vagy eszem valamilyen zsömlét (lekvár, vagy májkrém) - de ez utóbbi ritka estére, csak akkor mondjuk, mikor napközben nem volt alkalmam rendesen ebédelni.

A munkám miatt össze-vissza járkálok.

De a kérdésem tényleg a tornára, és nem az étkezésre vonatkozik!

2012. dec. 21. 15:31
 19/45 anonim ***** válasza:

Edzés (terhelés) hatására ehhez alkalmazkodnak az izmaid. Ez miért probléma? Nem szégyen az izom, büszke lehetnél rá.

Olyan hogy "vékonyít" nem létezik.

2012. dec. 21. 16:59
 20/45 A kérdező kommentje:

Táplálkozásharcművész, nem hiszek abban, amit te mindig írsz, úgyhogy köszi, de paleos választ nem kérek!

Átfogalmazom akkor a kérdésemet:

Ismertek olyan tornagyakorlatokat, amik kifejezetten a comb VÉKONYÍTÁSÁT szolgálják?

2012. dec. 21. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!