Mit tegyek? Amióta sokat edzek, vastagodott a combom, vagy 3 centit! Én nem ezt akartam!
Visszacsinálhatom még? Milyen edzéseket kell akkor csinálni (kifejezetten tornára, és esetleg úszásra gondolok), ami vékonyít, és nem izmosít? Nekem a vékony tetszik, azt szerettem volna elérni, erre... :(
(Kocogni nem tudok, azt ne is mondjátok!)
Na, jó, sok itt a hülye. Főleg az, aki izmot csinál a zsírból. Ha több energiát használ el a szervezeted, mint amennyit beviszel, akkor lehetetlen, hogy izmosodj. Nincsenek olyan gyakorlatok, amikkel kalóriadeficitben izmosodhatsz. Tehát az étrenden múlik a fogyás/izmosodás.
Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: zöldség, zab, rizs, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyél. Igyál 2-3 liter vizet.
Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször.
De hisz írtam, hogy nem futhatok, és más olyan gyakorlatot sem csinálhatok, ami terheli a derekat/hátat. Sajnos ez van. :(
Ezért kérdeztem direkt TORNAGYAKORLATOKAT.
A kaján nem szeretnék változtatni, ha lefogytam vele 15 kilót, akkor nem hiszem, hogy most hirtelen az lenne a gond. Semmi sem változott azon kívül, hogy elkezdtem itthon tornázni. Akkor viszont nyilvánvalóan a tornának kell a ludasnak lennie, nem? Nekem logikusnak tűnik.
Csak nem értek ahhoz, hogy milyen mozgás mit erősít, gondoltam hátha valaki tudja.
Amúgy elvileg 1560 az alapanyagcserém (KalóriaBázis szerint), én napi 1000-1200 kalóriát eszem, és csomót tornázom. Elvileg igencsak deficitben kellene lennem... Létezik, hogy még kevesebbet kellene? :o
Kérdező.
Írd le légyszi, hogy egy nap miket eszel és mennyit. Pontosan.
De nem tudom leírni, minden nap mást eszem. Nem követek semmilyen diétát!
Azt eszem, ami van éppen főtt étel, vagy ahol járok, eszem valamit.
A mennyit kérdésre azt tudom csak írni, amit már írtam: 1000-1200 kalóriát.
Amúgy általában ez reggeli és ebéd, vacsorára meg inkább gyümölcs (alma, mandarin). Néha főzök tojást, vagy eszem valamilyen zsömlét (lekvár, vagy májkrém) - de ez utóbbi ritka estére, csak akkor mondjuk, mikor napközben nem volt alkalmam rendesen ebédelni.
A munkám miatt össze-vissza járkálok.
De a kérdésem tényleg a tornára, és nem az étkezésre vonatkozik!
Edzés (terhelés) hatására ehhez alkalmazkodnak az izmaid. Ez miért probléma? Nem szégyen az izom, büszke lehetnél rá.
Olyan hogy "vékonyít" nem létezik.
Táplálkozásharcművész, nem hiszek abban, amit te mindig írsz, úgyhogy köszi, de paleos választ nem kérek!
Átfogalmazom akkor a kérdésemet:
Ismertek olyan tornagyakorlatokat, amik kifejezetten a comb VÉKONYÍTÁSÁT szolgálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!