Szerintetek jo ez a kúra nekem? 15 éves vagyok 72 kilo fél éve edzek.
SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFFESIONAL 2350gramm (fehérje), SCITEC NUTRITION VOLUMASS 35 2350Gramm (tömegnövelő) SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS 500gramm (aminosav) SCITEC 100% CREATIN MONOHYDRATE 500 gramm (kreatin) SCITEC NUTRITION MEGA DAILY ONE (500gramm 150 kapszula) (multivitamin) HOGY HATNA A SZERVEZETMRE?
itt vannak a linkek a tápkiegekhez
Fehérje: [link]
Tömegnövelő: [link]
Aminosav: [link]
Kreatin: [link]
Multivitamin: [link]
láttál már faszán kigyurt gyereket rusnya nővel??? én nem nagyon :S
Többnyire csak olyat szoktam. Persze ízlések és pofonok, de speciel Kathi Béla barátnője akkor se kéne ha pénzt adnak, Markus Rühl feleségéről meg ne is beszéljünk... Általában "faszán" kigyúrt emberek mellett vagy ugyanúgy gyúrós csajt látok (ami eléggé visszataszító), vagy pedig plázap*csákat, amikről meg had ne mondjam véleményem. Vannak persze kivételek, pl Cutler barátnője nem csúnya. De ritkán látok kivételeket.
A kérdezőnek: én a helyedbe aminosav helyett tömegeléskor inkább valami bedurrantó/pörgetőt vennék
Az okosnak: az egészséges étkezés sokkal kielégítòbb mint a kakóscsigapizza. Én ha nem lenne tömegnövelő étrendem megennék napi 2 szendvicset és nem lennék éhes. Magamtól nagyon keveset eszek, ezért nekem mind egészség, vitalitás szempontjából fontos az étrend. A háziorvosom is azt mondta hogy ez sokkal egészségesebb mint a krumplispogácsa, kóla étrend. Megnézném hogy te mennyit fejlődtél. Csak egy tömegváltozást mondj. Ha valamit csinálsz azt rendesen csináld, ne félgőzzel. Istenifinoman lehet elkésziteni mind. Rizst, a csirkét, a zabpelyhet. Engem nagyon kielégítenek, rengeteg recept van az interneten is. Az egyik válaszoló meg szembemegy saját idézetével: A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.
Lehet a nők szerinted rád buknak bumbi, de azért szerintem őket se küldenék el miattad :
Rob Riches
Greg Plitt
Ulissess jr
Lazar Angelov
Marc fitt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!