Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek jo ez a kúra...

Szerintetek jo ez a kúra nekem? 15 éves vagyok 72 kilo fél éve edzek.

Figyelt kérdés

SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFFESIONAL 2350gramm (fehérje), SCITEC NUTRITION VOLUMASS 35 2350Gramm (tömegnövelő) SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS 500gramm (aminosav) SCITEC 100% CREATIN MONOHYDRATE 500 gramm (kreatin) SCITEC NUTRITION MEGA DAILY ONE (500gramm 150 kapszula) (multivitamin) HOGY HATNA A SZERVEZETMRE?

itt vannak a linkek a tápkiegekhez

Fehérje: [link]

Tömegnövelő: [link]

Aminosav: [link]

Kreatin: [link]

Multivitamin: [link]

2012. dec. 18. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:

Na, a másik nem normális.:)

Olvasni nem tudsz ugye?? Pont most írtam, hogy én is eszek mindent, de nem minden nap tömöm a zsíros kenyeret. Értelmezve olvass!!

2012. dec. 19. 20:54
 32/82 bumbi02 ***** válasza:
Ti meg azt akarjátok kihozni, hogy csak akkor fejlődhet az ember, ha étrendet követ, és tápkieget szed. Pedig hazugság.
2012. dec. 19. 20:55
 33/82 anonim ***** válasza:
Majd rájössz bumbika.:)
2012. dec. 19. 20:59
 34/82 bumbi02 ***** válasza:
47%
Még ha így is lenne (már pedig egyelőre nem látom, hogy így lenne), vigasztalni fog az a sok édesség, sütemény, pörkölt, zsíros kaja, cukros üdítő amit ti csak ünnepnapokon láttok az asztalon(:
2012. dec. 19. 21:02
 35/82 anonim ***** válasza:

A csodás ellenbizonyíték pedig valahogy csak nem akaródzik feltűnni (: De persze már ezt is kb háromszor magyaráztam el, hogy mi a helyzet, de ha megmutatod a papírt, hogy értelmileg visszamaradott vagy, elfogadom, hogy nem sikerült felfogni. Ha nincs ilyen papírod, akkor szerezz be egyet gyorsan.

Montez, amerika kapitány csak bántót akart mondani, nem gondolta komolyan (: ennyire hülye ember nem létezhet.

2012. dec. 19. 21:03
 36/82 bumbi02 ***** válasza:

Wash.. Egyelőre csodás bizonyítékotok nektek sincs arról amit állítotok. (arról, hogy csak akkor fejlődhet az ember, ha étrendet követ és tápkieget szed) Fura is lenne, ha lenne erről egy hiteles statisztikátok, ami reprezentatív felmérésen alapul, 1000 ember megkérdezésével, ki hogyan érte el az izmos testalkatát, illetve hogyan fogyott 20 kilót.

Szóval megnyugodhatsz, kvittek vagyunk:)

2012. dec. 19. 21:09
 37/82 anonim ***** válasza:

Bumbi, figyelj lassan írom, hogy megértsd: nem csak ünnepnapon eszek meg bármit! Hétvégén anyámnál minden van.

De ha csak pizza, kakaós csiga lenne a menü egész héten, akkor bizony nem lenne meg egy alapforma, amit így tudok összehozni. Mit nem lehet ezen megérteni?

2012. dec. 19. 21:10
 38/82 bumbi02 ***** válasza:
Azért, mert nem értek veletek egyet, pedig még nem hinném hogy értelmileg visszamaradottnak kéne lennem. Legalábbis az IQ tesztem ezt elég rendesen cáfolná:)
2012. dec. 19. 21:11
 39/82 bumbi02 ***** válasza:
Montez, figyelj lassan írom, hogy megértsd: nem csak pizzát és kakaós csigát eszek az egész héten. Mit nem lehet ezen megérteni?
2012. dec. 19. 21:12
 40/82 anonim ***** válasza:

Wash: dehogynem, még több is van.

Ezeknek az észlény válaszolóknak meg hadd mondjam: mivel nekem is csak hobbim a testépítés, amit elég komolyan veszek, de nem azt jelenti, hogy csak henger alakú dobozból zabálom a proteinport, hanem csak használok kiegészítőket nagy számban, az étrendemen felül. És én sem csak ezeken élek, sokszor megyek étterembe, képzeld el, Mc'Donaldsba is voltam a múlt héten, ma pedig megettem egy fél pizzát a testépítő kajákon felül.

Szóval nem azt mondom, hogy a többi kaja szemét, de testépítés szempontjából azok a legjobbak, amiket ajánlani szoktunk, és amit Montez is leír mindenhol.

Étrendről: 1 évig edzettem teljesen f*s étrend mellett, azt ettem, ami éppen volt, nem vetettem meg semmit, chips, süti, napközben is a munkahelyemen ettem valamit, emellett kondiztam. 1 év alatt 4 kiló jött fel, az sem mind izom volt, teljesen el voltam keseredve.

Miután összeraktam egy 100%-os étrendet, elkezdtem ésszerűen kiegészítőket használni, 18.5 kiló jött fel másfél év alatt naturálban, nem túl sok zsírral.

Ennyit az étrendről hogy nem fontos. Persze a teremben mindenki kérdezi mit toltam, mert jön a szöveg, "Hogy hát igen, 3 éve edzek, de nincs nagyon eredménye..." Erre amikor rákérdezem hogy a kajával miújság, csak annyi, hogy hát azt nem nagyon tartom...

2012. dec. 19. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!