Szerintetek jo ez a kúra nekem? 15 éves vagyok 72 kilo fél éve edzek.
SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFFESIONAL 2350gramm (fehérje), SCITEC NUTRITION VOLUMASS 35 2350Gramm (tömegnövelő) SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS 500gramm (aminosav) SCITEC 100% CREATIN MONOHYDRATE 500 gramm (kreatin) SCITEC NUTRITION MEGA DAILY ONE (500gramm 150 kapszula) (multivitamin) HOGY HATNA A SZERVEZETMRE?
itt vannak a linkek a tápkiegekhez
Fehérje: [link]
Tömegnövelő: [link]
Aminosav: [link]
Kreatin: [link]
Multivitamin: [link]
Engem nem igazán érdekel ki és mire szórja a pénzét. Ami tény nem drogra piára és cigire költi, mint a hasonlókorúak nagy része. Azt nem értem, hogy jöttek ide az E számok?
A tömegnövelő étrendje meg feltételezzük megvan bár ez a tömegnövelő + fehérje kombó ütős, de akár meg is tudhatja ideologizálni, hogy miért van rá így szüksége.
Úgy jönnek ide, hogy szokás szidni, hogy más nem kaja, csak az, amit tömegnövelő-szálkásító étrendben is ehetsz, a többi sz*r kaja, meg egészségtelen az adalékanyagoktól. Az E számokat azért emeltem ki, hogy ne éljenek itt sokan tévhitben, hogy ezekben a porokban, kapszulákban nincs adalékanyag, térfogatnövelő, stb..
Másrészt pedig tartom a már máshol leírt véleményem: 15 évesen még bőven nagymama sütijét kéne enni, meg anyánk főztjét, sertéspörit nokedlivel, meg savanyúsággal, nem pedig scitec nutritiont, meg lenmagolajat és társait.
Hát szerintem ez is pénzszórás. Hogy valaki 15 évesen 40 ezer forintot - valószínüleg nem a saját pénze - ilyenre szórjon el. Ha dolgozna egy nyáron diákmunkát, máris jobban meggondolná, hogy 40 ezret kidob-e erre, és még 40 ezret a 10 kiló csirkemellre, két zsák rizsre, lenmagolajra, meg tk kenyerekre...
wash ha nem látnád budybuildong boltbol veszem..
szokratesz ekhiheted h nem azért akarak ilyeneket szedni h jol lakjak..
elhihetitek h nem anyámék finanszírozzák..saját pénz:D
Ezeket a kommenteket végigolvasva jót derültem egy-egy kijelentésen, válaszon.
Emberek tegyük már rendbe kicsit a dolgokat:
Mért fáj nektek ennyire, hogy mire költi el a pénzét, őszintén? Oké, nem olcsó, én haladóként sem költők ennyit egy hónapban, de ha megteheti vegye meg, majd ha dolgozni fog, jobban meggondolja mit vesz a pénzből. Tömegnövelőt én is feleslegesnek tartom, de könyörgöm, az Ő pénze, ha elveri, hát elveri.
Aztán: szerény véleményem szerint aki nem ért a dolgokhoz, ne harsogja legalább, még valaki el is hiszi véletlenül. Ne fárasszuk már az embert, hogy ilyen, meg olyan baja lesz tőlük, ugyanis ezek valóban csak élelmiszerek. Higgyétek el, egészségtelenebb a kólácska, meg a cukor, mint ezek ;)
Semmi kivetnivalót nem találok abban, ha egy 15 éves srác edzeni szeretne, és kiegészítőket akar használni, persze rendes, kiszámolt étrend mellett, ami megfelelő mennyiségben tartalmaz fehérjét, szénhidrátot, rostokat, és zsírokat. Persze, ehetné ennyi idősen anyu főztjét, meg nagyi sütijét, de gondolkodjunk már, hogy tökfőzelékkel, meg sajtos pogácsával milyen eredményt lehet elérni. Semmilyent, igen. Egyszóval nincs baj a kiegészítővel, étrend mellett.
Szóval, kedves kérdező, használd őket nyugodtan, bajod nem lesz tőlük, de az étrend is legyen 100%-os, az az alapja mindennek.
A hülyékre meg ne hallgass, ígyis van belőlük elég.
"wash ha nem látnád budybuildong boltbol veszem.. "
Látja ő azt, de ugyanebben a termék kategóriában jelentősen olcsóban kijöhetnél...
Drága kérdező, te tudsz olvasni? Olvasd már akkor még egyszer, amit írtam, legyél kedves...
bumbi meg lám újból feltűnt amerika kapitány haverjával együtt, úgy tűnik, mintha tátott szájjal lesné egész nap a kérdéseket, csak hogy mikor szólhat be megint a buta gyúrósoknak a hülye elveiért meg a hülye poraikért, de valamiért még mindig nem vették észre, hogy közröhej tárgyává teszik magukat. Valamit nagyon kompenzálni akarnak ezzel az álokoskodással.
Az tény, hogy 40ezret bőven el lehetne költséghatékonyabban is költeni ilyen téren, én speciel két emberre majd' fél éves adagokat hozok ki ennyiből.
Nem teszem/tesszük magunkat közröhej tárgyává. Mert kb csak a kondisok/testépítők támogatják azt, hogy valaki 15 évesen szigorú étrenddel éljen.
És nem is kell kompenzálnom semmit se. (ez inkább azokra jellemző, akik gyúrnak, az izmos karokkal kompenzálnak)
És nekem teljesen mindegy, hogy ki mire költi el a pénzét, és hogy mit eszik, az én életem se jobb, se rosszabb nem lesz. De attól függetlenül még hozzászólhatok a témához, hogy szerintem jobb lenne, ha spontánabban étkezne valaki 15 évesen. (értem a spontán alatt azt, hogy azt eszik, amit az anyuka főz) Nem azért lenne jobb, mert egészségtelen lenne a por, vagy a tömegnövelő étrend. Csak egyszerűen sok jó kajáról marad le az életében, ha így étkezik. Meg se merem kérdezni hogy mi a karácsonyi menü nálatok Wash/Montez/ és többiek.. Főételnek kreatin, aperitifként protein shake, majd végül az egészet egy multivitaminnal lenyomatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!