Szerintetek jo ez a kúra nekem? 15 éves vagyok 72 kilo fél éve edzek.
SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFFESIONAL 2350gramm (fehérje), SCITEC NUTRITION VOLUMASS 35 2350Gramm (tömegnövelő) SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS 500gramm (aminosav) SCITEC 100% CREATIN MONOHYDRATE 500 gramm (kreatin) SCITEC NUTRITION MEGA DAILY ONE (500gramm 150 kapszula) (multivitamin) HOGY HATNA A SZERVEZETMRE?
itt vannak a linkek a tápkiegekhez
Fehérje: [link]
Tömegnövelő: [link]
Aminosav: [link]
Kreatin: [link]
Multivitamin: [link]
Umm... akkor esetleg teszteld az IQ-dat, és reménykedj, hogy nem negatív lesz. De amíg ilyen orbitális logikai anomáliákat és érvelési hibákat vétesz, és még azt sem érted, hogy mit nem értesz, addig ne próbálj itt azzal jönni, hogy mennyire okos is vagy valójában. Kissé hiteltelen.
Még egy utolsó próbálkozás, hátha eljut valami az agyadig:
Étrend nélküli fejlődés elérhető egy szintig, olyan szintig, ami még bőven átlagemberalkati kategóriába esik. Ez a szint emberenként változó, egy tisztességes Gauss-eloszlás szerint működve minél szélsőségesebb ez a szint (túl nagy, illetve túl kicsi), annál kevesebb ember rendelkezik vele. A fejlődés ilyenkor igazából az edzéshez való alkalmazkodás miatt történik meg. Az átlagember nem sportember, ami nekik elég, az sportszempontból nem nagy szám.
Tehát:
étrend nélküli edzés: van, akinél jobban beválik, van, akinél kevésbé, de mindenképp csak korlátozott mértékben.
étrenddel való edzés: mindenkinél beválik, akármilyen mértékben, kicsiben is, nagyban is.
Ezek után is kérdéses, miért mondjuk az étrendet? (!!! főleg azoknak, akik azt mondták, próbálták étrend nélkül, de nem ment !!!)
Nyugi Wash, van róla papírom hogy mennyi az annyi, és nem mínuszos:) Annyira biztos elég magas, hogy felfogjam, hogy ritka az ami papírforma szerint alakul. Te írhatod hogy ezt írta a bodybuilder.hu, de attól még fejlődtem. És rendesen.
De amit nem fogtok, vagy nem akartok felfogni az az, hogy sose állítottam hogy étrend nélkül testépítői szintre lehet fejlődni. Ti egy eredményt testépítői szemmel akartok nézni. Ez most olyan, mintha én elmennék valakihez vendégségbe, és megszólnám, hogy a vörösbort miért nem szobahőmérsékleten adta ki, és a kés miért 2 centire van a tányéromtól, mikor az túl messze van onnan. Remélem érted a hasonlatot. Én se várom el szakácsként másoktól, hogy otthon 5 csillagos minőségű terítéssel/étellel várjon, mégis megdícsérem ha szépen van terítve, ha finom a főzt, még ha tudom is, hogy egy hotelben nem lehetne így kiadni az ételt.
Ha itt valaki izmosodni szeretne, máris jön a Ctrl+c,ctrl+v Montez válasz az étrendről, és fehérjéről. Pedig lehet, hogy nem akar akkora lenni mint Montez.
Ha valaki főzni szeretne otthon valami finomat, nem fogok neki libamájtortát ajánlani vörösbormártással, mert valószínűleg nem az a célja, mint ami nekem lenne célom.
Ha valaki testépíteni akar, és nagy izmokat, akkor sose mondtam h ne egyen úgy ahogy. Sőt. Már volt étel ital kategóriából több olyan is, akit átküldtem ide, illetve Montezhez. Ha ez a célja, tegye. De értetlenkedjetek csak tovább, és egyetek jót, ha tudtok. (fél doboz pizzára nem mondanék semmit, mert az nagyjából arra jó, hogy meghozza az étvágyat)
Én sem mondok nemet mindig a pizzára bumbi, szóval megint csak sikerült jó nagy baromságot leírnod!
Ja és tényleg nem olyanra vágynak a fiatalok mint ami nekem összejött, hanem jóval nagyobb izmokra, írják is sokszor. Én még piskóta vagyok.
Ja és tényleg nem olyanra vágynak a fiatalok mint ami nekem összejött, hanem jóval nagyobb izmokra, írják is sokszor. Én még piskóta vagyok.
Hát, ha nekik az az életcéljuk, hogy hatalmas izmokat építsenek, akkor jó nekik. Semmire se mennek vele. Illetve de. Sokat fognak kinyomni fekve. Aminek gyakorlati haszna nincs. (ahogyan egy 550 lóerős autónak sincs gyakorlati haszna, nagyjából az emberek 95%-ának bőven elég a 60-100 lóerő) Tehát egyedül a hiúság, vagy pedig az önbizalomhiány ami arra készteti ezeket a fiatalokat, hogy évente több tízezer, vagy akár száz ezer forint is rámegy arra, hogy elmondhassa, 130-at nyom fekve? És akkor?
(mielőtt valaki felhozná, hogy akkor többi sportnak mi értelme van: aki eljár fociedzésre, az a focicipőjén kívül nem költ semmire, nem fog étrend miatt lemondani dolgokról, és még meg is őrzi a normális kinézetét, és jóval szórakoztatóbb focizni egyet haverokkal, mint kinyomni a 100 kilót 5x )
n sem mondok nemet mindig a pizzára bumbi, szóval megint csak sikerült jó nagy baromságot leírnod!
Azért örülök hogy így írtad hogy: "én sem...mindig"... Tehát lehet, mégse írtam jó nagy baromságot?
További szép estét. Reggelizni ne felejtsetek el! Natúr csirkemell tk kenyérbe vágva, meg dobjatok rá egy turmixot. Jó étvágyat hozzá, ha még nem untátok meg.
Focizok is.:)
Sőt, fociban tehetségesebb is vagyok, mint testépítésben. De az téged miért zavar, ha valaki izmos?
Ne is mondd Montez! Holnap utazunk barátnőm szüleihez, mi kajálások lesznek ott :) (vidék, falu, ezzel mindent elmondtam:)
Ebből is lehet látni, hogy testépítő életmódot folytatok, de ha két napig házi kajákat kell ennem, és nem edzhetek, túl fogom élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!