Szerintetek jo ez a kúra nekem? 15 éves vagyok 72 kilo fél éve edzek.
SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFFESIONAL 2350gramm (fehérje), SCITEC NUTRITION VOLUMASS 35 2350Gramm (tömegnövelő) SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS 500gramm (aminosav) SCITEC 100% CREATIN MONOHYDRATE 500 gramm (kreatin) SCITEC NUTRITION MEGA DAILY ONE (500gramm 150 kapszula) (multivitamin) HOGY HATNA A SZERVEZETMRE?
itt vannak a linkek a tápkiegekhez
Fehérje: [link]
Tömegnövelő: [link]
Aminosav: [link]
Kreatin: [link]
Multivitamin: [link]
Bumbi az ételnek nem a szájban kell kielégítenie a fogyasztót, hanem az emésztőrendszerben.
Biológiailag igen. Életszerűen tekintve pedig legalább annyira fontos az íz, mint az, hogy milyen tápanyag van benne. Ha megkérdezném, hogy ki az aki az íze miatt eszi a vacsoráját, és ki az, aki azért, hogy kielégítse az emésztőrendszerét, illetve a testének tápanyag szükségleteit, akkor szerintem elég sokan voksolnának az elsőre.
Egy hét alatt pedig fél tálca süti nem árt meg senkinek se. Nincs semmi baj az alkatommal, izmosodok is, mégis van olyan napom, hogy megiszok 1 liter kólát a csilis babomhoz, vagy bevágok egy rakat krumplispogácsát.
bumbika, te most is reménytelen hülye vagy!
Ki a tokom mondta, hogy nem lehet más kajákat enni? Senki nem írta te nem normális, hogy tápkiegen kell élni!!
Én ilyenkor mindent eszek, most is húslevest nyomtam sajtos-sonkás lepényt és egy kis forralt bort. Karácsonykor meg halászlé, vadhús, süti, minden lesz.
Szóval nem kell itt pánikolni, hogy jaj a hülye bodysok csak csirkét esznek.Baromság bumbika.
Csak jobban figyelek ÁLTALÁBAN a kajákra, de NEM csak csirkén élek!!!
Jólvan Wash, akkor visszatértünk megint a kedvenc témádhoz, hogy nem fejlődtem semmit az edzésemmel. Gondolom így látatlanban tudod cáfolni az ismerőseim véleményét, illetve azt, amit megtapasztaltam, de most ne menjünk bele megint ebbe a témába, nem kell megint 18 oldalon keresztül vitatkozni arról hogy szerinted fejlődtem-e vagy sem. Az E betűket pedig legalább annyira indokolatlanul kevertem ide, ahogy te a személyeskedést, és egy régi vita felelevenítését.
És mivel a kérdésben az szerepel hogy "Szerintetek", ezért gondoltam hogy a véleményre kíváncsi a kérdező. Én meg leírtam a véleményem. Bocsánat.
Hagyd Bumbi!
Nekik az a finom ami henger alakú dobozokban por, tabletta formájában van, minden más csak egészségtelen táplálék kiegészítő. Végül is Montez teljesen érthető hisz ezeket állítja elő a vegyiművekben. Nehezen lenne hiteles ha mindezeket a mesterségesen előállított anyagokat szapulná. Tán még a munkahelye is veszélybe kerülne. Na viszlát megyek eszek egy kis veszélyes koleszterint: libazsíros kenyeret lilahagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!