Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek jo ez a kúra...

Szerintetek jo ez a kúra nekem? 15 éves vagyok 72 kilo fél éve edzek.

Figyelt kérdés

SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFFESIONAL 2350gramm (fehérje), SCITEC NUTRITION VOLUMASS 35 2350Gramm (tömegnövelő) SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS 500gramm (aminosav) SCITEC 100% CREATIN MONOHYDRATE 500 gramm (kreatin) SCITEC NUTRITION MEGA DAILY ONE (500gramm 150 kapszula) (multivitamin) HOGY HATNA A SZERVEZETMRE?

itt vannak a linkek a tápkiegekhez

Fehérje: [link]

Tömegnövelő: [link]

Aminosav: [link]

Kreatin: [link]

Multivitamin: [link]

2012. dec. 18. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:
neveszekedjetek már úristen....mikor elmentem edzeni volt 15 válasz haza jöttem lett 45 néztem is eggyet......bumbi te meg menj már innen az orbitális hülyeségeiddel h mér jo az ha izmos az ember meg kinyom fekve 100 kilot..hidd el sok haszna van annak is h kinyomsz 100kilot....
2012. dec. 19. 22:25
 52/82 anonim válasza:
Persze, jó ha kinyomod, én is járok kondiba... De valljuk már be, az életben gyakorlati haszna nincs. Hacsak nem az, hogy egy izmos test puncimágnesként működik.
2012. dec. 19. 22:32
 53/82 A kérdező kommentje:
arra akartam kilyukadni:D
2012. dec. 19. 23:18
 54/82 szokratesz ***** válasza:

puncimágnes....

Na látjátok csak bevallotáttok, hogy önbizalomhiány az egyik építőkövetek. Aztán amikor szép lassan áttértek a nehezebb szerekre majd jön a 22-es csapdája. Egyre nagyobb lesz az izom, egyre több lesz a cica csak aztán meg minek, ha már nincs hozzá tehetség.

Azért amelyik csaj erre bukik, azt meg is hagyom nektek, valószínű, hogy nem lenne közös témánk.

2012. dec. 20. 08:32
 55/82 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de ne általánosítsunk.

Oké, elismerem hogy sokan azért kezdenek el edzeni, mert nyáron félősek kimenni egy strandra, vagy valóban önbizalom hiányosak. Ilyenkor jön a szöveg, hogy "majd nyárra jól kigyúrom magam, aztán megyek csajozni", de ezek az emberek elég hamar elbuknak ebben a dologban, mert ez munkával jár, és nincs kitartásuk. Járnak egy-két hónapot, aztán kész.

Én például nem emiatt kezdtem el edzeni. Világéletemben gyerekként is egy vékony, (178 centimhez 55-60 kiló) vézna gyerek voltam, de értelmes srác voltam szerintem, mindig voltak barátnőim, talán több is, mint a suliban egy-két izmosabb srácnak. Szóval ez a puncimágnes fogalom itt nem él, sosem voltam önbizalomhiányos, sosem szégyenkeztem az alkatom miatt, csupán szerettem volna egy izmosabb fizikumot, kicsit formálni a testem. Ahogy már írtam, sokáig étrend nélkül edzettem, nem is volt számottevő eredményem. Ezért gondoltam, ha már elkezdtem ezt az egészet, hát vegyem is komolyan.

Ennek már elég sok éve, és mai napig sem azért csinálom, hogy megnézzenek, hanem mert ez az életformám lett. Nem tudom márúgy elképzelni az életem, hogy ne egyek két-három óránként, vagy nem tudnám elképzelni, hogy délután otthon ülök a tv előtt, minthogy edzenék. Pont ezért, a kiegészítőkön kívül nem is állt szándékomban a koxhoz nyúlni, ugyanis nem akarom plusz három kiló izomzatért kockára tenni az egészségem, boldogabb úgyse leszek vele, nincsenek versenyzői ambícióim, és nem azért csinálom mint említettem hogy megnézzenek. Ez csupán egy hobbi számomra.

Persze, jó érzés, ha valaki a teremben elismeri, hogy jó a formám, vagy odajönnek segítséget kérni egy páran, mert látják, hogy benne vagyok a dologban, de nem ez hajt.

2012. dec. 20. 11:11
 56/82 anonim ***** válasza:
Nálam sem játszik ez a puncimágnes megközelítés. Már régen nős vagyok.:)
2012. dec. 20. 12:35
 57/82 bumbi02 ***** válasza:

bumbi te meg menj már innen az orbitális hülyeségeiddel h mér jo az ha izmos az ember meg kinyom fekve 100 kilot..hidd el sok haszna van annak is h kinyomsz 100kilot....

Elmesélnéd akkor nekem, hogy mi a haszna annak, ha fekve 100+ kilókat tudsz kinyomni? Azon kívül hogy egy bizonyos rétegnek ez bejön? (semmi pejoratív értelmet nem szántam a bizonyosnak, mielőtt belekötne valaki, csak hát valljuk be, 10 nőből nagyjából 7nek a természetes forma jön be, nem pedig a "kreált")

2012. dec. 20. 13:25
 58/82 anonim ***** válasza:
10 nőből 7 nő az 3 nő. :) Egyébként miért is természetesebb egy 50 kiló fiúcska, mint egy átlag hobbi testépítő vagy egy jól képzett fizikailag is korrekt harcművész? Amíg az emberek háborúra készülnek (a fegyveripar márpedig jól megél) a fizikai felkészültség mindig természetesebb.
2012. dec. 20. 13:49
 59/82 bumbi02 ***** válasza:

Hát fene tudja, de valahogy nem igazán érzem azt a háborús készültséget. Se itt Ausztriában, se otthon Magyarországon.

De ne 50 kg-s fiúcskáról beszéljünk (kivéve ha 12-13 éveseket akarunk összehasonlítani), hanem egy átlagos felnőttről. Az emberi szemnek a természetes külső az, ami bejön. És a természetes külső, az jön "magától", nem pedig odafigyelt több évtizedes edzéssel. Nem tudom hány lányt hallottatok már Arnold Schwarzeneggerről, vagy Markus Rühről álmodozni, én valahogy egyet sem. Többet hallok aki Johnny Deppért, Orlando Bloomért, vagy egy Robert Downey Jr-ért van oda, de eltekintve az "álmodozásoktól", saját környezetemben is ez az állandó, hogy átlag testalkatút keresnek, illetve "finoman" izmosat. Aki nem vézna, jó erőben van, de nem is 10 éve testépítő. Általában az ilyen Rühl-típusoknak, testépítő barátnőjük van. Ami megint csak az átlag ember szemszögéből nézve undorító.

2012. dec. 20. 14:09
 60/82 anonim ***** válasza:
Aztán aki elkezd kondizni, mind okvetetlen amerikai világelit színvonalú testépítő alakú lesz. fuck logic
2012. dec. 20. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!