Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek jo ez a kúra...

Szerintetek jo ez a kúra nekem? 15 éves vagyok 72 kilo fél éve edzek.

Figyelt kérdés

SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFFESIONAL 2350gramm (fehérje), SCITEC NUTRITION VOLUMASS 35 2350Gramm (tömegnövelő) SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS 500gramm (aminosav) SCITEC 100% CREATIN MONOHYDRATE 500 gramm (kreatin) SCITEC NUTRITION MEGA DAILY ONE (500gramm 150 kapszula) (multivitamin) HOGY HATNA A SZERVEZETMRE?

itt vannak a linkek a tápkiegekhez

Fehérje: [link]

Tömegnövelő: [link]

Aminosav: [link]

Kreatin: [link]

Multivitamin: [link]

2012. dec. 18. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:

Ezek jó tápkiegek, de ne nevezzük már kúrának.:)

Ha megfelelő étrended is van, akkor okés.

2012. dec. 18. 22:48
 2/82 A kérdező kommentje:
jol van de félek h elhizok tőle v lehet vmi mellékhatása v vmi...:S
2012. dec. 18. 23:06
 3/82 anonim válasza:
0%
Talán ennyi idősen nem ilyen szarokon kellene élned.
2012. dec. 19. 00:26
 4/82 anonim ***** válasza:
80%
Nincs mellékhatásuk, ezek sima koncentrált élelmiszerek. Hasznos, hogy használsz tápkieget, ne hallgass hülyékre.
2012. dec. 19. 06:07
 5/82 bumbi02 ***** válasza:

Persze, tökéletes ha az ember 15 évesen egy diós bejglit nem eszik meg karácsonykor, csak scitec nutrititont egy kevés kis creatin monohydrate-al. 15 évesen ezeken kell élni. 40 ezer forintért nagyon finomak, csak ajánlani tudom. És ugyanúgy vannak benne E betűk, mint a gonosz édességekben, rágógumikban. Ugyanúgy vannak bennük töltőanyagok - térfogatnövelők -, dezintegráló anyagok, sikosító anyagok, színezékek, bevonó anyagok, mint a sokat szidott más termékekben.

Például:

E903 - brazil viasz

E460 - cellulóz

E420 - szorbit

E901 - méhviasz

E414 - gumiarábikum

E322 - lecitin

E140 - klorofill

Hozzátenném, egyik sem veszélyes a szervezetre (mármint normális mértékben), de azért nem árt tudni, hogy kb ugyanannyira tartalmaznak E betűket, mint az édességek, cukros üdítők. (ezek az E betűkkel való ijesztegetések hülyeségek amúgy)

2012. dec. 19. 10:43
 6/82 anonim ***** válasza:

Háát, pedig lehet igaza van, Monty... Scitec?! :D:D

Az még valamennyire érthető is lenne, hogy ha azért ezt választaná, mert nem tud webshopokról, csak Scitec üzletről, de így, hogy BBbolton venné, ahol mindenből van olcsóbb (és tán jobb?)... :D De hát ha ennyi sok fölösleges pénze van így Csóróországban.

Külön fehérje és tömegnövelő? Aztán külön cuccok, amik a tömegnövelőben vannak? BCAA tán még felesleges is, glutamin meg nincs. Kreából meg ennyi pénzért ugyanott egykilós is kapna. A vitamin az egyetlen jó választás D:

2012. dec. 19. 10:44
 7/82 anonim ***** válasza:
És még az is elképzelhető, hogy ezek mellé pedig sóskafőzeléket eszik bundás kenyérrel és akkor ennek a sok cuccnak az ég adta világon semmi értelme, és valóban csak hízás lesz a vége.
2012. dec. 19. 11:58
 8/82 anonim ***** válasza:

tökéletesek, nem károsak ahogy már leírták előttem.

De 15 évesen ennyi pénzt áldoznak rád? :D mondjuk én is kértem 30000ft értékben de az jó 3 hónapig xd

2012. dec. 19. 12:29
 9/82 szokratesz ***** válasza:
43%

én 15 évesen lekváros kennyérrel a kezemben futottam le a focipályára. a kenyeret öreganyám sütötte kemencében lisztből vízből kovászból, a lekvárt meg szintén ő rakta el a fáról leszedve.

hogy Ti miket nem vesztek a szátokba???!!

De Ti tudjátok, ha ez a jővő takarmánya akkor én nagyon éhes leszek :)

2012. dec. 19. 14:14
 10/82 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szókratész a nickneved még nem tudsz bölcseket mondani, hiába próbálkozol.
2012. dec. 19. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!