Szerintetek jo ez a kúra nekem? 15 éves vagyok 72 kilo fél éve edzek.
SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFFESIONAL 2350gramm (fehérje), SCITEC NUTRITION VOLUMASS 35 2350Gramm (tömegnövelő) SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS 500gramm (aminosav) SCITEC 100% CREATIN MONOHYDRATE 500 gramm (kreatin) SCITEC NUTRITION MEGA DAILY ONE (500gramm 150 kapszula) (multivitamin) HOGY HATNA A SZERVEZETMRE?
itt vannak a linkek a tápkiegekhez
Fehérje: [link]
Tömegnövelő: [link]
Aminosav: [link]
Kreatin: [link]
Multivitamin: [link]
Ezek jó tápkiegek, de ne nevezzük már kúrának.:)
Ha megfelelő étrended is van, akkor okés.
Persze, tökéletes ha az ember 15 évesen egy diós bejglit nem eszik meg karácsonykor, csak scitec nutrititont egy kevés kis creatin monohydrate-al. 15 évesen ezeken kell élni. 40 ezer forintért nagyon finomak, csak ajánlani tudom. És ugyanúgy vannak benne E betűk, mint a gonosz édességekben, rágógumikban. Ugyanúgy vannak bennük töltőanyagok - térfogatnövelők -, dezintegráló anyagok, sikosító anyagok, színezékek, bevonó anyagok, mint a sokat szidott más termékekben.
Például:
E903 - brazil viasz
E460 - cellulóz
E420 - szorbit
E901 - méhviasz
E414 - gumiarábikum
E322 - lecitin
E140 - klorofill
Hozzátenném, egyik sem veszélyes a szervezetre (mármint normális mértékben), de azért nem árt tudni, hogy kb ugyanannyira tartalmaznak E betűket, mint az édességek, cukros üdítők. (ezek az E betűkkel való ijesztegetések hülyeségek amúgy)
Háát, pedig lehet igaza van, Monty... Scitec?! :D:D
Az még valamennyire érthető is lenne, hogy ha azért ezt választaná, mert nem tud webshopokról, csak Scitec üzletről, de így, hogy BBbolton venné, ahol mindenből van olcsóbb (és tán jobb?)... :D De hát ha ennyi sok fölösleges pénze van így Csóróországban.
Külön fehérje és tömegnövelő? Aztán külön cuccok, amik a tömegnövelőben vannak? BCAA tán még felesleges is, glutamin meg nincs. Kreából meg ennyi pénzért ugyanott egykilós is kapna. A vitamin az egyetlen jó választás D:
tökéletesek, nem károsak ahogy már leírták előttem.
De 15 évesen ennyi pénzt áldoznak rád? :D mondjuk én is kértem 30000ft értékben de az jó 3 hónapig xd
én 15 évesen lekváros kennyérrel a kezemben futottam le a focipályára. a kenyeret öreganyám sütötte kemencében lisztből vízből kovászból, a lekvárt meg szintén ő rakta el a fáról leszedve.
hogy Ti miket nem vesztek a szátokba???!!
De Ti tudjátok, ha ez a jővő takarmánya akkor én nagyon éhes leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!