Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvőtámasz vagy tolódzkodás...

Fekvőtámasz vagy tolódzkodás épít jobban tömeget?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 14:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
ja a gumicukortól nyilal a fogam xĐĐ :D
2012. nov. 25. 20:37
 22/38 anonim ***** válasza:

a hozzá nem értők írnak ilyen gyerekes,hitvány példákat. :D

én úgy vettem észre ha többet tudok csinálni akkor nő a mellem,és ha már meg tudok csinálni majd 200-at akkor addig feszegetem a határaim amíg bírom és így nő a mellem,ez eddig is így volt és mindig is bejött.ha te ezt tapasztaltad akkor vagy nm jól csináltad a fekvőt vagy mindig csak egy magadnak megszabott mennyiséget csináltál.

2012. nov. 26. 18:58
 23/38 anonim ***** válasza:

te nem értesz hozzá kisgyerek. Sok fekvővel nem nő a melled.

Dobjál már képet a nagy mellizmaidról:)

Élőben nem lenne ilyen arcod azt hiszem!!!

2012. nov. 26. 19:01
 24/38 anonim ***** válasza:
ratyesz vagy 70es . belőled se lesz szupercsillagharcos :P
2012. nov. 26. 19:01
 25/38 anonim ***** válasza:
elkezdi gyerek? :D akkor csináld úgy a te "nagy fekvődet" mint , ahogy én szoktam felpakolsz magadra 30kiló súlyt és toljad úgy :)
2012. nov. 26. 19:02
 26/38 anonim ***** válasza:

a hitvány gyerekes példámról meg annyit, hogy tinikoromban a fejembe vettem, hogy megdöntöm a fekvőtámasz guiness rekordot, nem sikerült, de 600 fekvőt nyomtam le 10 perc alatt. a 200 darabhoz 2 perc se kellett.

ezzel szemben tolódzkodásból 62 volt a rekordom egyhuzamban, mert sokkal nehezebb gyakorlat, így több izom kell hozzá, és a mellet is jobban terheli.

van egy kis tapasztalatom, kiskuki, hidd el.

2012. nov. 26. 21:38
 27/38 anonim ***** válasza:
nem érdekel . a rekordot egy 8-10éves gyerek csinálta meg 6ezer körüli fekvővel. ennyit erről. csináld meg a 600at +30-40kg súllyal magadon :)
2012. nov. 26. 22:59
 28/38 anonim ***** válasza:
ez hihetetlen mekkora csicskák pofáznak nekem,én nem szoktam se káromkodni,se oltani a másikat én igazán normális természetű vagyok egy bizonyos pontig,:Hagyjuk már ezt a hencegést,írod ide az adatokat meg hogy mennyivel nyomtad,szerinted ez engem érdekel?ahogy írtam én nem akarok testépítő lenni,én csak formában akarok lenni kész ennyi,attól hogy ti idősebbek vagytok és régebb óta edzetek nem kéne visszaélni vele.akárki aki edz mindig csak keménykedik ahogy most az az illető aki írt,hogy ott legyen nagy a szám.ilyenek a mai emberek,mindenki azt hiszi hogy aki edz "gyúr"akkor már tud verekedni az illető és ha ezt mondják neki akkor el is hiszi és visszaél vele.hát nem így van,na de mindegy én nem akarok senkit sem ki oktani se beszólogatni csak annyit kérek hogy vegyél vissza egy kicsit és ez egyáltalán nem fenyegetés csak egy jó tanács.ja és én nem akarok rekordokat dönteni sem súllyal a hátamon fekvőzni,nekem ez így épp elég.Végezetül további egészséges és sikeres edzést kívánok minden válaszolónak.csak keményen(ja és a tolóckodás keményen megterheli a csuklót én már csak tudom hisz fél éve szar a csuklóm)
2012. nov. 27. 18:30
 29/38 anonim ***** válasza:
okés, neked is jó edzést.:)
2012. nov. 27. 18:33
 30/38 Sznofru ***** válasza:
Fekvőtámasz jobban terheli a csuklót ugyanis 90 fokban áll. Kicsit nyújtja a szalagokat. Ellenben tolódzkodni lehet úgy, hogy a csukló egyenesben legyen (vagy hogy írjam). Fekvenyomni is lehet úgy, hogy a csuklód hátrafeszül és lehet úgy, hogy szintén egyenesben maradjon (így csinálom én). Persze ha szarul edz az ember, akkor ne csodálkozzon, hogy szarok az izületei.
2012. nov. 27. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!