Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvőtámasz vagy tolódzkodás...

Fekvőtámasz vagy tolódzkodás épít jobban tömeget?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 14:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

27 éve edzek, szerinted? :)

De tegyünk fel képet, ha gondolod és meglátjuk, hogy neked jobban bejött e fekvő. A 60%-os kolléga meg nálam is sokkal nagyobb.

Nos? :)

2012. nov. 24. 14:10
 12/38 anonim ***** válasza:
nem versengek én senkivel,nekem nem az a célom hogy lenyűgözzek mindenkit,nem az a célom hogy strandon megbámuljanak,és legfőképp nem vagyok testépítő,nem szedek semmiféle szart aivel tönkreteszem magam,és azért edzek hogy egészséges életmódot éljek és hogy formában legyek bármi is jöjjön.Végezetül én azért javasoltam a fekvőtámaszt mert nekem az jött be,ettől függetlenül az úr még csinálhatja a tolóckodást .Nem akarok konfliktusokat!
2012. nov. 25. 16:28
 13/38 anonim ***** válasza:
Én sem akarok konfliktust, csak te kezdted, hogy te tapasztalt vagy, mirólunk pedig nem feltételezted. -amit kicsit bebuktál, de nem gond szóval: peace.:)
2012. nov. 25. 17:06
 14/38 anonim ***** válasza:
a tapasztalatot azért írtam oda mer én azt tapasztaltam hogy ha fekvőzök növekedik a mellem,ezért írtam oda.Oké,minden rendben peace van tessó!
2012. nov. 25. 17:23
 15/38 anonim ***** válasza:
Növekszik a melled, de csak egy kevés ideig, utána már jobban kell terhelned, nem elég az ismétlésszámot növelni.
2012. nov. 25. 17:25
 16/38 anonim ***** válasza:
Figyu haver, ez olyan, mintha megkérdeznék, hogy mi a jobb a gumicukor, vagy a punci. Te meg erre azt válaszolnád, hogy a gumicukor. Nos, erre a kérdésre csak az válaszol gumicukrot, aki az életében nem látott puncit.
2012. nov. 25. 18:10
 17/38 anonim ***** válasza:
És ezt kinek írtad? :)
2012. nov. 25. 18:14
 18/38 anonim ***** válasza:
mit okoskodsz? én is tapasztalatból, tudom, és csak állóképességet növel, amikor már simán tolod gond nélkül. egy idő után annyit vettem észre, hogy izom nem nő, de egyre többet bírok futni -.-" ennyit erről. ha annyira kemény akarsz lenni akkor meg csináld kézen állva a fekvőt vagy +40kg súllyal a hátadon. ennyit erről
2012. nov. 25. 18:50
 19/38 anonim ***** válasza:
mindenkinek, aki szereti a gumicukrot :D
2012. nov. 25. 20:23
 20/38 anonim ***** válasza:
Én a másik dolgot szeretem :)
2012. nov. 25. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!