Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő edzésterv kéne. Valaki...

Kezdő edzésterv kéne. Valaki segitene?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a test edzésben. Kondiba járok de összevissza nem akarom csinálni.

2012. nov. 8. 17:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
28%

Kedves Ikszdééé, én lassan 10 éve sportolok, mindenfélét kipróbáltam, többek közt kondiztam is bő 2,5-3 évig, szóval nem a levegőbe beszélek. Jól meg is szívtam vele miután elmentem kempozni, mert egy normális karkörzést nem tudtam megcsinálni, és a harcokban is pillanatok alatt kifáradtam.

Ahelyett hogy egyből lebaromságozod amit írtam, inkább vedd a fáradtságot és olvasd el te is azt a könyvet, aztán utána nagyon szívesen vitatkozom veled a kondigépek (nem létező) előnyeiről. Az érem mindkét oldalát nagyon jól ismerem, és én emellett teszem le a voksomat, mert nem szeretnék 35 évesen fájó könyököt, vállat, térdet. A kondigépek olyan pózokba kényszerítik a testet amilyet alapból nem végez, ezért van az hogy szétszedi az ember ízületeit.

Félreértés ne essék egy jó étrend az rendben van, mindkettő edzéshez. Én a vödrös tömegelésre gondoltam ugyanis azoknak a poroknak a nagy része cukor és egyéb olyan nyalánkság ami az egészségestől nagyon messze áll. Egy jó csirkés, zöldséges, szénhidrátos, megfelelően összeállított étrend tény hogy egészséges.

Az edzés is olyan mint az életben minden, iparág, drága gépek, drága porok, étrend kiegészítők meg minden egyéb hülyeség amire az ég világon semmi szükség nem lenne. Normális étkezéssel is be lehet vinni mindent ami kell, és normális testmozgással is el lehet érni nem ugyanazt, hanem sokkal jobbat mint a kondizással, mert ami izmot ezzel az edzéssel szerzel az nem csak jól néz ki, de használható is.

Én elmondtam a véleményem, Ikszdééé te is a tiédet. Kettőnk között az a különbség hogy én mindkét oldalon tájékozott vagyok és pontosan tudom hogy miről beszélek. Annó a kondizásnak is utána olvastam, sok helyen, most a fegyencedzésnek is, és a kettő közül egyértelműen a második viszi a prémet. Figyeld csak meg, nem kell sok idő, szerintem pár éven belül ez lesz a "divat" ha lehet így mondani. Egyre többen csinálják, és eddig panaszt nem nagyon hallottam rá.

2012. nov. 8. 18:25
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Na Ssanchez te se lehetsz egy atomfizikus :) csak gratulálni tudok a megnyilvánulásodhoz. Azért látom a 8 általános csak megvan mert az írás még megy.
2012. nov. 8. 18:27
 13/32 SSanchez ***** válasza:
20%
Sőt lassan a szakközép is meglesz:) Te akkora gyökér vagy mutogatni kéne, olyan hülye vagy b@zdmeg, hogy tőled falra mászok, ismered a f@szt, nem az érem két oldalát. Karkörzést nem tudtál megcsinálni? Mert majomf@sz vagy:) Úgy fejtem ki a véleményemet, ahogy nekem tetszik, ha ekkora gyökérrel találkozok, beszélek mint te, akkor ilyen stílusban fogom előadni magam, f@szt se tudsz az egészről, de osztod az észt.
2012. nov. 8. 18:31
 14/32 anonim ***** válasza:
56%

Igen, mert te annyira okos vagy :) úgy látom nagyon jól ismersz engem. Mindenkinél többet tudsz.

Én normális ember módjára válaszoltam a feltett kérdésre, elmondtam a véleményem, az hogy mit választ, már az ő dolga. Tőled eddig annyit láttam hogy 5 sorba 6x leírod hogy f@sz. Szurkáld csak magadba a növekedési hormont, az tesz jót az izmoknak, meg a heréknek már ha még megvannak, és maradj távol az ilyen fórumoktól, csak megerőlteted magad a sok gondolkodással meg írással. A primitív véleményedre, és kommentjeidre senki nem kíváncsi.

2012. nov. 8. 18:41
 15/32 SSanchez ***** válasza:
Egy rohadt szóval nem mondtam, hogy okosabb vagyok mindenkinél, csak nálad. Szépen leírtad a véleményedet, igaz, fikáztad a testépítést, olyan b@romságokat írtál róla, ami ku rvára nem igaz, ez felb@ssza bennem a pumpát. Kérdező döntése, hogy melyiket választja, de te meg befolyásolod azzal, hogy fikázod a testépítést. Növekedési hormont nem szurkálom magamba, maradok a tömegnövelő étrendnél, és a multivitaminnál öcsipók. Ne keverjük már a naturál testépítést a koxossal b@romarcú. Nálad ha a testépítés=kox, akkor igen nagy b@rom vagy. Hívok én neked ide b@zdmeg 5 embert, mindegyik leírja, hogy valójában milyen a testépítés. Mert ŐK ÉRTENEK HOZZÁ.
2012. nov. 8. 18:48
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Freeezy, az a gond, hogy te nem csak simán ajánlottad a fegyencedzést, amit egyébként én is szoktam, hanem ledegradáltad a testépítést, ezzel totálisan hülyének bélyegezve azokat, akik végzik. Mindkettő jó kis edzés, megfér együtt a két mozgásforma, nem kell csinálni a feszkót.

Kérdező, hatalmasat tévedsz, hogy a protein por az gyári szintetikus valami lenne. Ez nem igaz: túró és sajtgyártáskor marad vissza a tejsavó és abból távolítják el szűréssel a tejcukrot, majd ezt a folyékony szűrt tejsavót porlasztva szárítják. Ennyi a történet. Sokkal egészségesebb a tejnél, mivel nem viszel be egy rakás tejcukrot és tejzsírt. De nyugodtan kérdezz, elmagyarázom, élelmiszermérnök is vagyok és nem mellesleg 27 éve edzem kox nélkül és semmi bajom.:)

2012. nov. 8. 19:02
 17/32 SSanchez ***** válasza:
Mi van okoska nem találsz fogást, lehet mert igazunk van.
2012. nov. 8. 19:04
 18/32 anonim ***** válasza:

Akkor írd le ami szerinted baromság abból amit én írtam. Én nem a testépítést fikázom, ugyanis a fegyencedzéssel is izomzatot építesz. Csak olyan gyakorlatokkal amik nem roncsolják, hanem erősítik az ízületeket.

Ne hidd hogy okosabb vagy nálam, ha 1 éve válaszolok egy ilyen kommenthez valószínűleg kb ugyanazt írtam volna mint az 1. válaszadó. Pontosan tudom hogy kell elkezdeni kondizni, egy jó edzéstervet is bármikor össze tudok magamnak rakni, és még mindig van valamennyi borsó fehérjém, mert a legutóbbi edzéshullámomból maradt.

De rájöttem hogy ez a kondizás nem jó, ha normálisan kajálsz kiegészítőkkel meg kondibérlet stb, az rengeteg pénz. Elkezdtem nézni a Ghetto workout videókat a youtube-on, és szintén mindenkinek ajánlom, olyan izomfelépítésük van hogy abba nem lehet belekötni, és olyan gyakorlatokat csinálnak amikhez hozzá se tudsz szagolni az erőgépes edzéssel.

Aztán teljesen véletlenül akadtam erre a könyvre a neten, ami gyakorlatilag az ezt a fajta edzést rendszerezi, bontja le ugyanúgy izomcsoportokra, és gyakorlatokra. Le van írva benne az egész kondizás története, és nem csak úgy hasra ütés szerűen írja amiket ír hanem tényekre alapozza. Ennyi. Nem én találom ki amiket írok.

Ezzel az erővel azon is vitatkozhatnák hogy isten létezik vagy nem, te abban hiszel, én ebben. Neked is ajánlom azt a könyvet, könnyen lehet hogy te is átértékelnéd amit most gondolsz.

2012. nov. 8. 19:14
 19/32 anonim ***** válasza:
Én már kiolvastam párszor és nincs bajom a fegyenccel csak kicsit demagóg ezzel a testépítés fikázással. A Youtube-on lévő Hannibal és társai izomzatot az életbe nem éred el ezzel, mivel ők súlyzóznak is valószínű + kox is mehet, nem tudhatod, hogy mit nyomnak otthon. Hidd el igazam van, majd rájössz. Én még súlyzóssal sem lettem nagy állat pedig 27 éve nyomom. Ja és nincs baja az ízületeimnek, mert normálisan edzem szabad súlyokkal főleg.
2012. nov. 8. 19:21
 20/32 SSanchez ***** válasza:
Képzeld el, olvastam a fegyencedzést, második részébe is bele olvastam, és ott meguntam, hogy feleslegesnek tartja azt hogy például 70 kg-s embernek 140 g fehérjét be kell vinni. Meg, hogy így 1 év alatt 295 kg izmot kellene építeni. Nézed ezeket a videókat, fogadjunk hannibalra is azt mondod, hogy csak azzal építette fel azt az izomzatot, nem élsz vele, nem tudod mit szed, nem tudod, hogy végez-e súlyzós edzést. Az baromság, hogy rossz irányba viszi el a tested a kondizás, aki komolyan veszi igen is egészséges. Sovány hústól, összetett szénhidráttól és telítettlen zsírtól mi baja lesz azt mond már meg nekem te agyatlan. Na meg C-vitamin, multivitamin, ezektől mi baja lesz az embernek? Költséges? Hosszútávon még olcsóbban is kijöhet, mint ha mocsokkal tömnéd a fejedet ráadásul egészségesebb is leszel. Látom rohadtul nem olvastad amit írtam, az izületek védelmében és sérülések elkerülése érdekében átmozgatóval kezdünk, utána jön fokozatosan az osztott edzés. Ezek szerint rohadtul nem tudod, hogy kell el kezdeni, ha azt sem tudod mit írsz, az 1 éveddel meg kitörölheted ha baromságokat beszélsz.
2012. nov. 8. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!