Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzésterv nöi, elkelne egy...

Edzésterv nöi, elkelne egy kis segitseg?

Figyelt kérdés

Augusztus ota edzek komolyabban. Most elkezdenek egy uj edzestervet, eddig ugy csinaltam, hogy egy honap teljes tets, aztan abutobbi ket honapban heti 4 napot nyomtam, kulon tetsreszekre.

De most at szeretnek terni erre a tervre:

[link]

Ez jo lesz?

Van jo par gyakorlat, amit nem ismerek csak igy nevrol, hol talalok jo leirast es esetleg kepet hozza?

Mert az oldalon mar kerestem, de pl, homlokra engedes vagy ketkaros evezes ruddal, egyiket se talaltam.

Szoval kene egy kis segitseg, foleg, hogy ma kezdenem,

Meg egy kerdes: Megis hogy lehet megtanulni a felhuzast es tolozkodast meg ilyeneket?

En egyszer sem birom felhuzni magam, pedig nagyon szeretnem, ha sikerulne:(

Vagy ennyire gyenge vagyok?

Fekvotmaszt sem tudok valami jol:(

Koszi a segitseget;)

Remelem gyorsan jon a segito valasz, mert meg ma el szeretnem kezdeni;)

22/L

2012. okt. 29. 07:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Jónak jó lesz, bár a barátnőm hamar megunta (: Gyakorlatokat a jutúbon keress, főleg angol névvel, de nézz meg sok videót, mert nem mindenhol ugyanúgy csinálják, aztán szerintem inkább kérd ki itt megint a tapasztaltabbak tanácsát, hogy melyik a jó. Merugye biztos vannak buták is, akik rosszul rakják fel.

Homlokra engedés: más néven koponyatörő, skull crusher néven meg lehet találni, ez az, az első: http://www.youtube.com/watch?v=c-iL0Ga-mL0

Kétkaros evezés rúddal: az olyasmi, hogy bedöntöd atested, fogod a rudat és húzogatod magad felé (xD, ez talán segít: [link]

A felhúzás és az, hogy fel tudod-e magad húzni két külön dolog :D A felhúzás egy nagy rúd felhúzása, a magadat való felhúzást meg húzódzkodásnak hívják, ebből is van legalább kétféle, a széles fogású, ami inkább hátgyakorlat, meg a szűkebb, fordított kézzel, ami inkább bicepsz. A hátas sokkal nehezebb, de a kar az menni fog hamar, ha gyakorolsz. Sok lány nem tudja megcsinálni, szóval ha sikerül, büszke lehetsz magadra :D Itt egy segítő cikk: [link]

A fekvőtámaszt is gyakorold, hogy menjen, először letett térdekkel, aztán már csak lábujjon, ahogy kell.

Hajrá!

2012. okt. 29. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszi akkor probalkozom^^

Majd meg jovok ha valamin fennakadnek^^

2012. okt. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!