Fegyencedzésre van egy edzésterv elképzelésem, mennyire látjátok működőképesnek?
Alapjában véve egy jó fizikumú, kitartó és erős, de nem izmos srác vagyok. Mostanában feljött egy kis pocak is a lusta életmódtól, de ez kis odafigyeléssel szerintem hamar lemegy.
Gondolatom a következő:
H-Sze-P csinálnám a gyakorlatokat, de minden nap lenyomnám a 6-ot, betartva a szinteket (1. lépés kezdőtől kezdve szépen fokozatosan).
Aztán ha elérem a határomat, akkor 2-2-2 gyakorlatot csinálnék a napokon.
K-Cs lejárnék futni, nem megerőltetően, csak egy intenzívebb kocogásra, hogy lemenjen a has.
Szo-V pihenés.
Vagy esetleg az jutott még eszembe, hogy H-Sz-Szo edzés, K-P kocogás, így a két pihenőnap jobban eloszlik (Cs-V).
Vélemény?
mind két edzés terv jó a második edzéstervnél jobban tudsz
regenerálodni,talán ha kezdő vagy az jobb.
próbáld ki és ha nem fejlődsz cseréld le 1 izom csoportot edz 1 héten 2*
vagy lehet ügy is hogy hétfőn megedzed magad rendesen szerdán enyhén
pénteken közepesen vagy keményen.
Köszönöm szépen a válaszokat!
3.: Igen, úgy, ahogy mondod :)
Ez abból adódik, hogy a munkám során van, hogy egész nap pakolok - tonnákat mozgatok meg 15-30-40 kilós kőtáblák formájában, egész nap. Ebből jön az erő és kitartás, soha nem nyávogok, ha munka van.
Viszont ebből a fizikumomon nem látszik semmi, nem mondanád meg rólam, hogy akár egy kavicsot is megemelek.
E mellé pedig jön a lustaság: ez a munka csak időszakos, van, hogy napokig pakolok, van, hogy hetekig semmi. Az üresjáratokban nem mozgok semmit. Napközben lusta vagyok enni, este bezabálok, aztán hajnalokig elvagyok a gép előtt vagy barátokkal.
Tehát ez az edzés most egy normális étrenddel amolyan életmódváltásnak készül. Remélem így érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!