Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondisoknak a tej egyáltalán...

Kondisoknak a tej egyáltalán nem jó fehérje forrás? (ha nem akkor miért? )

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 21:51
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Abból indulunk ki, hogy te tudatlan nem normális okoskodó vagy!

A tej emésztési gondokat is okozhat, és minek iszogassuk, ha vannak sokkal jobb fehérjeforrások?

De a többi agyatlan mondatod is úgy ahogy van óriási baromság.

Egyébként én vagyok itt az egyik legsegítőkészebb, legnyugodtabb hozzászóló, de te még nálam is kiverted a biztosítékot, ilyen szintű hozzá nem értést még soha nem olvastam itt, pedig szokott jönni pár idióta.

2012. okt. 23. 09:29
 12/40 SSanchez ***** válasza:
57%
Alex, menjél okosodjál még egy kicsit, mert ahogy látom nagyon gyér a felhozatal. Te b@romállat tehén tejen nőttél fel kiskorodban? Lehet, hogy el vettek az anyádtól és nem fejlődtél kellően. Mi az hogy fel fújt izom? Ugyanolyan izom, aminek rajtad kéne lennie attól a sok szalonnától és tejtől nem?:) Tömjük magunkba az ilyen szarokat meg hasonló dolgokat..csirkemell, rizs, ez aztán tényleg egészségtelen szar. Tudod van olyan, hogy naturál testépítés, nézzél már utána mit jelent a naturál szó! Fiatalabbnak nézel ki? Mi tagadás agyilag lehet 10 évvel fiatalabb vagy a korosztályodnál. Habzsolod a nőket? Csak fel ne fújd még jobban a dolgot, mert akkor nagy durranás lesz:)
2012. okt. 23. 09:47
 13/40 anonim ***** válasza:
68%

Kedves Alexphoto: Ha szerinted a fehérjepor nem természetes, akkor miből csinálják, hogyan készül? Nyilván erre is mevan a nézeted, nem pedig nulla tudással, nulla utánanézéssel írogatsz, ahogy azt a többi csúúnya gonosz válaszoló feltételezi (: Így nem jelenthet gondot részletesen kifejtened eme véleményed.

A tejről meg csak annyit, hogy hallottál-e már a laktáz enzimről?

Ja, és azt is elmagyarázhatnád, hogy mit jelent a "felfújt izom".

És ezeket tényleg kérem, tényleg várom a válaszokat, és tényleg normálisan kérdezem.

2012. okt. 23. 10:39
 14/40 SSanchez ***** válasza:
77%
Ekkora gyökérnek a fejét leszedném a helyéről. Aztán lesz@rom ha lepontoznak.
2012. okt. 23. 11:02
 15/40 Alexphoto ***** válasza:

Ha visszaolvassátok, hogy milyen stílusban írtok, akkor talán megértitek, miért nem süllyedek le ilyen szintre, hogy veletek vitatkozzak. Egyébként egy időben kigyúrt fiúkat fotóztam (fotós vagyok), és akkor láttam bele jobban ebbe a világba, nem a levegőből beszélek.

Köztük is voltak szint alatti izomagyúak, de ennyire talán nem tapasztaltam sötétséget

2012. okt. 23. 16:22
 16/40 SSanchez ***** válasza:
53%
Fotózás közben mondták neked, hogy tejtől meg szalonnától lettek ekkorák?:) Érdekes srácok lehettek, ha a tejsavó proteinre azt mondják hogy egészségtelen, meg ezekre a kajákra. Add át üdvözletemet nekik.
2012. okt. 23. 16:33
 17/40 SSanchez ***** válasza:
Tudod ez nem abból áll hogy zabálunk..itt meg kell gondosan tervezni mindent, miből hány grammra van szükség. Edzés közben nagyon oda kell figyelni. Ez egy életstílus. Nem süllyedsz le a szintünkre? Talán akkor megértenéd. Csak az a baj ezzel a szinttel magasabban vagyunk mint te.
2012. okt. 23. 16:42
 18/40 NagyonGonosz ***** válasza:
54%

Már harmadjára törlöm ki az alexphoto-nak írt részletes válaszom. Tegnap is megálltam, hogy ne küldjem el ma is meg fogom :D

Abszolút laikusokkal nem érdemes foglalkozni. Főleg ha már-már trollként viselkedk.

2012. okt. 23. 17:03
 19/40 SSanchez ***** válasza:
Engem érdekel a véleményed, írd le nyugodtan, talán észhez téríti. :D
2012. okt. 23. 17:12
 20/40 anonim ***** válasza:
54%

" miért nem süllyedek le ilyen szintre, hogy veletek vitatkozzak." = elfogytak az 'érveim', nem tudok már mit mondani, ezért inkább lehülyézlek titeket, hogy ezzel fedezzem magam.

Eleget beszélgettem már mindenféle emberekkel, hogy felismerjem, ahol megáll a tudományuk. De ha még valahol meg is van a válaszod, csak nem akarod elmondani, akkor is hülye vagy, hiszen egy okos ember ha bizonyítani kell, és birtokában van a bizonyításnak, örömmel megteszi. Ha hülyékkel áll szemben, akkor azért, hogy tanítsa őket, ha csak más nézetűekkel, akkor azért hogy értelmes véleményismertető vita bontakozzon ki. Akinek a stílusával gond van, azok nem mi vagyunk, pláne nem én, aki szépen kértelek, hogy ugyan fejtsd már ki mit gondolsz, hanem te. Csak nézz vissza, milyen provokatív és lekezelő volt a legelső válaszod, minden további csak annak a folyománya volt, szóval ne csodálkozz. Egyetlen állításod sem bizonyítottad, csak kijelentettél valamit, és azt hiszed, annyi elég, akkor biztos úgy van. Az meg, hogy kigyúrt fiúkat fotóztál, nem tudom, hol kapcsolódik az ember biokémiájához, szóval még témakört is tévesztettél.

De még mindig fenntartom, hogy részletesen kifejtheted minden egyes állításod, amikre fentebb megkértelek. Ha erre nem vagy képes, inkább ne is írj semmit, hanem számolj el magaddal, hogy mennyire buta vagy. Talán némi apologizálás után rájössz, hogy fejlődni kéne.

Ja, és marhára meglepődnél, ha látnád, ki írja neked ezeket a sorokat. Egy cseppet sem izomagy.

2012. okt. 23. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!