Kondisoknak a tej egyáltalán nem jó fehérje forrás? (ha nem akkor miért? )
Nem. Abból indulunk ki, hogy te tudatlan nem normális okoskodó vagy!
A tej emésztési gondokat is okozhat, és minek iszogassuk, ha vannak sokkal jobb fehérjeforrások?
De a többi agyatlan mondatod is úgy ahogy van óriási baromság.
Egyébként én vagyok itt az egyik legsegítőkészebb, legnyugodtabb hozzászóló, de te még nálam is kiverted a biztosítékot, ilyen szintű hozzá nem értést még soha nem olvastam itt, pedig szokott jönni pár idióta.
Kedves Alexphoto: Ha szerinted a fehérjepor nem természetes, akkor miből csinálják, hogyan készül? Nyilván erre is mevan a nézeted, nem pedig nulla tudással, nulla utánanézéssel írogatsz, ahogy azt a többi csúúnya gonosz válaszoló feltételezi (: Így nem jelenthet gondot részletesen kifejtened eme véleményed.
A tejről meg csak annyit, hogy hallottál-e már a laktáz enzimről?
Ja, és azt is elmagyarázhatnád, hogy mit jelent a "felfújt izom".
És ezeket tényleg kérem, tényleg várom a válaszokat, és tényleg normálisan kérdezem.
Ha visszaolvassátok, hogy milyen stílusban írtok, akkor talán megértitek, miért nem süllyedek le ilyen szintre, hogy veletek vitatkozzak. Egyébként egy időben kigyúrt fiúkat fotóztam (fotós vagyok), és akkor láttam bele jobban ebbe a világba, nem a levegőből beszélek.
Köztük is voltak szint alatti izomagyúak, de ennyire talán nem tapasztaltam sötétséget
Már harmadjára törlöm ki az alexphoto-nak írt részletes válaszom. Tegnap is megálltam, hogy ne küldjem el ma is meg fogom :D
Abszolút laikusokkal nem érdemes foglalkozni. Főleg ha már-már trollként viselkedk.
" miért nem süllyedek le ilyen szintre, hogy veletek vitatkozzak." = elfogytak az 'érveim', nem tudok már mit mondani, ezért inkább lehülyézlek titeket, hogy ezzel fedezzem magam.
Eleget beszélgettem már mindenféle emberekkel, hogy felismerjem, ahol megáll a tudományuk. De ha még valahol meg is van a válaszod, csak nem akarod elmondani, akkor is hülye vagy, hiszen egy okos ember ha bizonyítani kell, és birtokában van a bizonyításnak, örömmel megteszi. Ha hülyékkel áll szemben, akkor azért, hogy tanítsa őket, ha csak más nézetűekkel, akkor azért hogy értelmes véleményismertető vita bontakozzon ki. Akinek a stílusával gond van, azok nem mi vagyunk, pláne nem én, aki szépen kértelek, hogy ugyan fejtsd már ki mit gondolsz, hanem te. Csak nézz vissza, milyen provokatív és lekezelő volt a legelső válaszod, minden további csak annak a folyománya volt, szóval ne csodálkozz. Egyetlen állításod sem bizonyítottad, csak kijelentettél valamit, és azt hiszed, annyi elég, akkor biztos úgy van. Az meg, hogy kigyúrt fiúkat fotóztál, nem tudom, hol kapcsolódik az ember biokémiájához, szóval még témakört is tévesztettél.
De még mindig fenntartom, hogy részletesen kifejtheted minden egyes állításod, amikre fentebb megkértelek. Ha erre nem vagy képes, inkább ne is írj semmit, hanem számolj el magaddal, hogy mennyire buta vagy. Talán némi apologizálás után rájössz, hogy fejlődni kéne.
Ja, és marhára meglepődnél, ha látnád, ki írja neked ezeket a sorokat. Egy cseppet sem izomagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!