Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondisoknak a tej egyáltalán...

Kondisoknak a tej egyáltalán nem jó fehérje forrás? (ha nem akkor miért? )

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 21:51
1 2 3 4
 31/40 SSanchez ***** válasza:
Akkor edd meg nyersen a tojást, az is teljesen egészséges? Jobb esetbe csak fosol tőle.
2012. okt. 23. 20:13
 32/40 anonim ***** válasza:

Alex: Irod itt mindenhol hogy miért lett a tejet a természet megalkotta a te táplálásodra, pont ez a lényeg amit te képtelen vay felfogni hogy nem a te táplálásodra lett kitalálva hanem a fiatal Boci- táplálására. Az más kérdés hogy az élelmiszeripar még jó régen amikor orvostudománynak nyoma sem volt elterjesztette az emberek között hiszen hogy Drugs Bunny-t idézzem szart gyártani megéri.

Ui.: nagyon szivesen összeeresztenélek téged Taplalkozasharcmüves-sel ő a másik véglet.

2012. okt. 23. 20:25
 33/40 anonim ***** válasza:
Szabadalmaid vannak, oké. De ez miért jelenti azt hogy bármennyire is értenél a biokémiához, a tápanyagokhoz?Evolúcióhoz?
2012. okt. 23. 20:33
 34/40 anonim ***** válasza:

Mert ő nagyon okos ember, nem tudtad? :)

Megmondta, hogy mi felfújt izmú, impotensek vagyunk. Szóval tuti így van.:)

2012. okt. 23. 20:37
 35/40 anonim ***** válasza:
Jaja montez aztán csinyán a fehérjével nehogy véletlenül ellásd a szervezeted tápanyagokkal, isten ments :D
2012. okt. 23. 20:39
 36/40 SSanchez ***** válasza:
Ja, asszonyt nem tudja lerendezni, itt veri le, vagy ki:) Ő habzsolja a nőket, csak nem tudom mivel pumpával vagy tüdővel.
2012. okt. 23. 20:40
 37/40 anonim ***** válasza:
80%
De tényleg, annyira okos ember a fotósunk, hogy tisztára meggyőzött a szépen felépített, logikus, és legfőképp tudományos érveivel. Most már megvilágosodtam, ki is dobtam a csába a proteinem, nem kell nekem felfújt izom! Megyek és benyomok egy liter tejet, mert most már természetesen gyúrok, nem akarok többé szintetikus montez lenni. Jobb, ha ti is beálltok a sorba impotens bodysok.:)
2012. okt. 23. 20:47
 38/40 anonim ***** válasza:
Van egy bizonyos internetes újság fotóriportere a városban ahol lakom, akit nem tudom hogy hivnak de illik rá az alex-ről eddig alkotott kép: - öregebb már de lehet hogy valójába mégidősebb csak ugye hát fiatalos, a hasa akkora hogy nincs olyan nadrág amibe beleférne: és egy póló se fedi el, ez stimmel a zsirszalonna teljes tej táplálkozáshoz. Az pedig hogy habzsolja a nőket hát ugye a mai világban már csak azért is nehéz ennyire elhízni mert kevés a pénz akkor ezek szerint ő literálisan habzsolja a nőket.
2012. okt. 23. 20:53
 39/40 anonim ***** válasza:
Ne rombold már le a képet róla, én már kezdtem őt csodálni, teljesen példaképem lett. Én is úgy akarom habzsolni a nőket, bár nem tudom, hogy az asszony mit szólna hozzá.:)
2012. okt. 23. 20:56
 40/40 anonim ***** válasza:

Apropó... Egy youtube-os csávó aki ugy kivan hogy meg kell nyujtania a képeit hogy ne nézzen ki olyan véznának. Na hát szerintem már a videó cime mindent elmond...

http://www.youtube.com/watch?v=The8ACrMPdA

Ugy tünik a hiperokos emberek már vidiket is csinálnak.

2012. okt. 23. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!