Zsemle vagy a tojás jobb fehérje forrás?
Figyelt kérdés
találtam egy olyan oldalt ahol különböző ételek\italok tápanyagát mutatja 100grammokban. és zsemlére találtam olyat hogy 5,1g fehérje\db
tojás pedig 5g fehérje\db
2012. febr. 23. 18:21
1/19 dirtboy válasza:
gondolkozz már more,minek agy ha nem használod
2/19 anonim válasza:
nem gondoltam volna hogy a zsemle olyan nagy fehérje forrás...mért lenne az, véleményem szerint egyértelmű hogy a tojás
3/19 anonim válasza:
előző vagyok, amugy én vagyok az egyel ezalatti kérdés írója, elég fontos lenne, ha valaki tud segítsen. :)) bocsánat hogy igy bereklámoztam magam, de legalább válaszoltam neked.
4/19 anonim válasza:
100 g zsemlében 5 g fehérje.:) Az legyen inkább szénhidrátforrás, de még arra sem jó.
5/19 anonim válasza:
fehérje és fehérje között baromi sok különbség van. itt a megoldásotok.
8/19 anonim válasza:
Nyuszi, fogadd el rosszul csináltad eddig :D
9/19 anonim válasza:
Zsömlés kérdésről eddig Mark adta a legjobb választ, a 7. hozzászólásában: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
10/19 anonim válasza:
ez igen! :D
Márk és a sztorijai.
anyám férjének - aki az apám - ... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!