Vacsorára megfelelő fehérje forrás és egészséges étel?
Figyelt kérdés
4 tükor tojás csak simán serpenyőben csináltam semi olaj. pici oregano és kevéske sajt.
vörös hagyma és uborka felvágva 5 vékonyszelet baromfi párizsival és 2 pici törés korpás szemlével(nemkivántam hozzá..)
és 2 deci tej:)
2011. febr. 26. 18:37
1/9 Osynho válasza:
A tojás sárgája elég zsíros, ezért diéta alatt nem a legjobb választás, egyébként miért ne? :)
2/9 A kérdező kommentje:
Annyi szerintem 4x4g zsír nem annyira káros a szervezetnek :D
és a vitaminok is abban oldódnak de remélem nem rossz!
és köszi válaszod :)
2011. febr. 26. 18:51
3/9 anonim válasza:
Én ilyesmiket reggek szoktam enni, szerintem ez túl sok .
De finomnak tünik :)
4/9 anonim válasza:
simán jó a tojssárgája meg nem árt meg.. abba vannak a legjobb fajta zsírok :)
5/9 anonim válasza:
Négy tojci kicsit sok,pláne vacsira.Én kettőt szoktam azt is inkább ebédre.
6/9 A kérdező kommentje:
énis 2-3 at szoktam
csak késön keltem és ebédeltem ma meg enyit ettem amit leirtam
ebédre is paradicsomos babot(konzerv) ettem magvas kenyérel
és ennyi :D
és heti 5x futok és 4x konditerem és mondták h azért vacsorára akor most egyek többet csak gondoltam megkérdme h ez mien :)
2011. febr. 26. 19:04
8/9 A kérdező kommentje:
3-4 csak ma roszul jöttki mert elaludtam és délután még dolgom is volt szoval csak ebédeltem meg ilyet ettem :)
2011. febr. 26. 19:59
9/9 A kérdező kommentje:
de bőségesen elég volt neméheztem.
2011. febr. 26. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!