A tojás rántva jó fehérje forrás?
Nem de én inkább a főtt vagy tükörtojásra szavaznék(fehérje)
És nem mellékes hogy zsíros.Nem véletlenül nem esznek telített zsírokat a testépítők
Nem veszik el a fehérje tartalom, de ha nagy tételben eszed, akkor sajnos már számít a zsírtartalom.
A testépítők csak a tojás fehér részét (fehérjét) használják, mert a sárgája zsíros.
Tudom egyenként feltörve és a sárgáját kidobva pazarlás, de lehet venni csak tojáslét is. Ebben van több variáció: teljes tojáslé, tojás sárgája és tojás fehérje.
Sajna csak nagyobb kiszerelésben lehet vásárolni (pékségek, cukrászatok, üzemi konyhák számára lettek kitalálva. És ami nem tartalmaz tartósítószert, csak 3 napig, ami meg tartalmaz, csak 9 napig tartható el. Nézz butána interneten, kik gyártják és van-e a lakhelyedhez közel beszerzési lehetőség. Vagy maradnak a testépítő porok, melyek hatásosak és nem undorodsz meg tőlük (a tojáslé elég büdi nagytételben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!